alt

14. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Rusya'nın özerk bölgelerinden Başkortostan'ın başkenti Ufa'dan  katılan ARTHUR BASTANOV,  Association of Business Cooporation (ABC)  İşadamları Derneği Başkanı olarak görev yapmaktadır. 

14. TKG Üyesi  ARTHUR BASTANOV'un başkanı olduğu Başkortostan Ufa İşadamları Derneği (ABC) tarafından 10 Haziran 2014 tarihinde "VDNKh-Expo" Ufa Sergi Sarayı'nda   düzenlenen INTERFEST-2014 Bayilik ve Franschise Festivali ve Fuarına ilgi yüksek oldu.

alt

Rusya'nın çeştili bölgelerinden, Başkortostan'dan  ve Kazakistan'dan  küçük e orta ölçekli 500'den fazla firmanın  katıldığı fuarda  firmalar marjakaları için yeni bayi adayları ile veya isim hakkı alarak, franachise  sözleşmesi yapacak girişimcilerle yüz yüze görüşmeler yaparak, frimaları hakkında bilgi veridler ve koşulları açıkladılar.

alt

İşadamları Birliği  tarafından düzenlenen   "INTERFEST-2014"   etkinikleri kaspamında "Business Contcat" başlığı altında  gerçekleşen iş görüşmelerine  çok sayıda firma temsilcisinin ve yöneticisi katıldı.  

alt

Başkortosta Yatırım Ajansı ile e Ticaret ve Sanayi Bakanlığı tarafından detseklenen INTERFEST-2014 çok başarılı  ve verimli oldu. Çok sayıda yeni iş bağlantıları kuruldu. 

alt

Bu konuda detaylı bilgilere ulaşmak için İNTERFEST 2014 sayfasını ziyaret etmek üzere bu linkin tıklanması gerekmektedir. 

Bu web sayfasından da detaylı bilgiye ulaşmak mümkündür. Bu linkin ziyaret edilmesi önerilmektedir.

IF 2014 Fuar ve toplantılarının detaylı haberlerine ve  görsellerine ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi önerilmektedir.

Bu video ise INTERFEST-2014 Bayiik  ve Franschise fuarının başarısını kanıtlamaktadır.  Fuar hakkında daha fazla bilgiye erişim bu linkten mümkün olacaktır.

alt

ABC Dderneğinin başkanlığını üstlenen 14. TKG Üyesi  ARTHUR BASTANOV,  gıda ve şekerleme üretimi, ambalaj ve paketleme, gıda ve şekerleme ürünleri dağıtımı ve toptan ticareti yapan şirket sahibidir.