Türkçe Konuşan Girişimciler Programına KKTC'den Katılan Üyeler 38. Uluslararası KKTC Fuarında  Stant Açarak Ürünlerinin Tanıtımını Yaptı

alt

11. TKG programı katılımcısı AKAN OZA (soldan 2.) ve UMUT OZA (sağdan 3.)  kardeşler  aile şirketleri Oza Kahve'nin standında  fuar ziyaretinde yorulan Adalılara markalarının  tanıtımını yaparken,  ikramları ile bir mola fırsatı da sundular. 

alt

11. TKG grubu üyesi AKAN OZA  (sağdan 2.) 38. Uluslararası KKTC Fuarında Oza Kahve stantının kurulması ile yakından ilgilendi. TKG katılımcısı UMUT OZA  (sağ başta) konuklarla yakından ilgilendi

KKTC ile Türkiye’den toplan 130 civarında firma ve kuruluşun ürünlerini tanıtacağı “38. KKTC Uluslararası Fuarı” 6 Hazira 2014 tarihinde Lefkoşe'de açıldı. Fuar, 15 Haziran’a kadar ziyarete açık olacak.

alt

TKG katılımcısı UMUT OZA (solda) yerel basın ve tv istasyonlarının temsilcilerine Oza Kahve şirketinin gelenekleri ve vizyonu hakkıdna bilgi verid.

Lefkoşa’da Atatürk Kültür Parkı ve Fuar Alanı’ndaki fuarın açılışına Cumhurbaşkanı Vekili ve Meclis Başkanı Sibel Siber, Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, Türkiye’nin Lefkoşa Büyükelçisi Halil İbrahim Akça, Başbakan Yardımcısı, Ekonomi Turizm Kültür ve Spor Bakanı Serdar Denktaş, bazı bakan ve milletvekilleri, Türkiye Ekonomi Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Özgür Volkan Ağar ve Lefkoşa Belediye Başkanı Kadri Fellahoğlu da katıldı.

alt

Fuarda KKTC’den yaklaşık 90 imalatçı, ithalatçı firma ve kuruluş; Türkiye Cumhuriyeti’nden de 34 firma ve kuruluş yer almaktadır.

Fuarla ilgili Kıbrıs 7/24 Haber Sitesinde yayınlanmakta olan habere ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

Yeni Düzen Haber Sitesinde yayınlanmakta olan fuar haberine bu linkten ulaşmak mümkündür.

alt

11. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına KKTC'den katılan BURÇİN ÖZDENAK hijyenik  tesisat ürünleri ticareti yapmaktadır. Aynı şirketinin çatısı altında karısı perde ve aksesuar firması Leti Home markasının  temsilciiğini yapmaktadır.  

Tül-stor-zebra perde dikeyb perde , ahşap-mikro jaluzi, her türlü duvar kağıdı, yeni ürün 3 boyutlu dekoratif duvar panelleri gibi farklı ürünleri ola LETİ HOME markasının showroom'unu açan ÖZDENAK Ailesi, fuarda da bu markanı stanatını kurarak tanıtımını yaptı.

alt

Burçin Özdenak'ın kızı da MEYVELİ DÜŞLER konsepti ile fuara katılmıştır. Bardakta saglıklı atıştırmalıklar olarak dogranmış  meyve çeştileri sunan bu stant sıcak yaz günlerind e müşterilerin ilgi odagı oldu. Fuar ve festivallere katılarak, meyve bahçesini ziyaretçilerin hizmetine sunana ÖZDENAK, dondurmalı meye servisinin çok begenildigini belirtmektedir.

alt

38. KKTC Fuarına katılan TKG üyelerimiz Oza Kahve ve Meyveli Düşler firmalarının  stant görevlleri fuar alanaındaki tanıtım etkinliklerinde de birbirleirni desteklediler ve yardımcı oldular.

Saygı Marşı eşliğinde saygı duruşunun yapıldığı, İstiklal Marşı’nın okunduğu fuar açılışında, Gençlik Dairesi Müdürlüğü Halk Dansları Topluluğu da bir gösteri sundu.

38. Uluslararası KKTC Fuarı  haberi GazeddaKıbrıs web sitesinde yayaınlanmaktadır. Fotoğraflı habere ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.