alt

16. TKG üyesi BERKANT CURİ (sağ başta)  yapımcı ve yönetmen görevlerini  üstlendiği MÜZİK KÖPRÜSÜ programının  sunuculuğunu Suna ZAİM yapmaktadır.  

Çekimleri Mart ayında başlayan MÜZİK KÖPRÜSÜ programı 1Mayıs ayından bu yana TRT AVAZ kanalında yayınlanmaktadır. 16. TKG Üyesi BERKANT CURİ  yapımcı-yönten olarak programın detayları ile yakından ilgilenmektedir.

alt

16. TKG üyesi BERKANT CURİ (sol başta) tarafından   yönetilen Müzik Köprüsü Programında Arnavut sanatçılar, Arnavutça ve Türkçe şarkılar seslendirmektedir.

Müzik Köprüsü  TRT AVAZ kanalında Arnavutça olarak yayınlanmaktadır. Türkçe altyazı ile sunulan program  çok sevilmekte ve geniş bri bölgede izlenmektedir. 

Programa katılan bölge sanatçıları kendilerini ve müziklerini tanıtırken Türkçe seslendirdikleri şarkılarla Türk Müziğine olan ilgilerini sergilemektedirler.

Programla ilgili detaylara ve güzel görüntülere ulaşmak için bu linki ziyaret etmeniz önerilmektedir.  

alt

16. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Kosova'dan katılan BERKANT CURİ, bir yandan İstanbul Marmara Üniveristesinde  yüksek lisans çalışmalarına devam edereken, bir yandan da müzik, organizasyon  ve gösteri sanatları konusundaki çalışmalarını başarıyla sürdürmektedir.

alt

16. TKG üyesi BERKANT CURİ aynı zamanda Kosova'nın başkenti  Pristine'de Türk Adalet Partisi şube  başkanı olarak görev yapmaktadır.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, İzmir, Manisa ve İstanbul illerinde düzenlenen 16. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Kosova'dan katılan BERKANT CURİ, organizasyon, klip ve belgesel çekimi, proje danışmanlığı ve kültür projeleri yürüten şirkette  yönetici ve yapımcı olarak çalışmaktadır. 

alt

16. TKG Üyesi BERKANT CURİ'nin  sayfasına ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.