alt

Hediyelik eşya ticaretinin yanısıra, kurmuş olduğu amatör Türk Yunan Müzik ve Dans Toplulugu ile iki ülke arasında dostluk ve barış köprüleri inşa eden 12. TKG Üyesi İLTER OSMANCIKZADE (sol başta) Mugla ili Akyaka Beldesinde yayın yapan Hamle Gazetesi tarafından düzenlenen " Yılın Enleri" Ödül Töreninde "Başarı Onur Ödülü"ne  layık görüldü. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 12. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Yunanistan'ın Rodos Adası'ndan katılan İLTER OSMANCIKZADE, Güney Ege Turizmine ve Türk-Yunan dostluğuna katkılarından dolayı Başarı Onur Ödülü'nü kazandı.

6 Haziran 12014 tarihinde Akyaka'da gerçekleşen törende  kazandığı anlamlı ödülü Muğla Valisi' nden alan 12. TKG üyesi İLTER OSMANCIZKADE (sağdan 2.)  Türk Yunan dostluğuna katkılarının ödüle layık görülmesinin mutluluğunu ve gururunu yaşadı.

alt

Mugla ili Valisi Mustafa  Hakan GÜVENÇER (sağdan 3.) tarafından sahiplerine verilen ödüllerin ardından, Rodos’tan gelen müzik grubunun Türkçe ve Yunanistan şarkılarından oluşun dinletisi katılımcılara güzel anlar yaşattı. 

alt

12. TKG Üyesi İLTER OSMANCIKZADE'nin  seslendirdiği birbirinden güzel ve duygulu Türkçe  ve Yunanca şarkılar ödül törenine renk kattı. 

Türkiye'nin Yavaş Şehir uygulamasına katılan Mugla ili Akyaka beldesininde yayınlanmakta olan Hamle Gazetesi’nin 38’nci yaş günü kutlaması ve geleneksel ‘Yılın EN’leri Ödül Töreninin dokuzuncusu Akyaka Hamle Hotel’de gerçekleşti. 

8 dalda 24 kişi ve kurumun ödüllerini aldığı törende önceki yıllarda Binali Yıldırım, Abbas Güçlü gibi isimlere verilen ‘Başarı Onur Ödülü’ bu sene Yunanistan’a gitti.  Güney Ege Turizmine ve Türk-Yunan dostluğuna katkılarından dolayı büyük Ödülü Simi Belediye Başkanı Elefterios Papakaladoukas’a verildi.

alt

Aynı kategoride Türk Yunan dostluğunun gelişmesinde büyük emekleri bulunan 12. TKG Üyesi  İLTER OSMANCIKZADE (sağdan 4.)  ise Başarı Onur Ödülü’ne layık görüldü.

YIlın En'leri ödül töreninin detaylaraına ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

Değerli arkadaşımızı kutlar, başarılarıının devamını dileriz.

alt

12. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Rodos Adasından katılan İLTER OSMANCIKZADE (sağdan 2.) arkadaşımızın müzikal faaliyetlerinin fotograflarına  bu linki ziyaret ederek ulaşmak mümkündür.