17. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Azerbaycan'dan katılan JAHANGİR SHEFİZADE Londra Şarap Fuarında Yararlı Görüşmeler Yaptı

alt

2-4 Haziran 2014 tarihleri arasında İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlenen "London Wine Fair Olympia" şarapçılık sektöründe yılın en önemli buluşmalarından biri oldugu için,  sektörün en önemli firmaları  yogun ilgi göstermektedir.

 alt

TOBB tarafından düznelenen  17. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Azerbaycan'dan katılan  CAHANGIİ SHEFİZADE, 2-4 Hazira tarihlerinde düzenlenen  Londra Şarap Fuarı'na katılarak, Azerbaycan şaraplarını dünyanın şarap uzmanlarına tanıttı.

Azerbaycan'da üretim yapan ASPİ-Winery  şirketinin pazarlama ve tanıtım heyeti  ile  İngiltere'nin Londra şehrine giden 17. TKG üyesi JAHANGIR SHAFIZADA, London Wine Fair Olympia 2014 şarap fuarında  SAVALAN markalı şarapları sektörün ünlü temsilcilerinin begenisine sundu.

Londra Şarap Fuarı  yılda bir kez  düzenlenmektedir. Bu fuara bütün dünya ülkelerinden şarap üreticileri katılmaktadır.  2014 Londra Şarap Fuarına   500'den fazla şarap üreticisi firma stant açarak katılmış ve şaraplaraının tanıtıtmını yapmıştr. Dünyanın büyük şarap alıcısı şirketlerini üreticilerle buluşturan bu fuar her yıl daha fazla ilgi çekmektedir. 

London Wine Fair Olympia  ile ilgili bilgilere bu linki ziyaret ederek ulaşmak mümkündür.

Fuarla ilgili daha ayrıntılı bilgiye ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

Farklı fotoğraflara bu linkten ulaşmak mümkündür. 

London Wine Fair Olympia nedeniyle Londra'da bulunan 17. Türkçe Konuşan Girişimciler Grubu üyesi JAHANGIR SHEFIZADE, fuar alanındaki görevini başarıyla tamamaldıktan sonra boş zamanlarını şehir gezmek ve  tanımak için kullandı.

alt

Londra'nın en yeni  ve  ünlü simgelerinden London Eye (dönme dolap) şehri cazibe noktalarından Thames nehri kıyısında kurulmuştur.

alt

17. TKG üyesi JAHANGIR SHEFIZADE, ünlülerin  balmumu heykellerinin yer aldıgı Madame Tussauds Müzesini de ziyaret ederek   Kraliyet Ailesine ait  heykellerin arasında hatıra fotografı çektirdi.

alt

Azerbaycan'dan 17. Türkçe Konuşan Girişimciler programı katılımcısı JAHANGIR SHEFIZADE ünlü London Bridge köprüsünün manzarasını  belgeledi.

Londra günlerini bizimle paylaşan değerli arkadaşımıza teşekkür eder, başarılar dileriz.