alt

Ekonomi Bakanlığı tarafından düzenlenen eğitim programına  Irak Kerkük'teki bakanlıklarda ve yerel medyada görevli uzmanlar da katıldı.

9 Haziran Pazartesi günü  TOBB'u ziyaret eden konuklar Kerkük Türkmen İşadamları Derneğinin işbirliği mesajını TOBB'a  ilettiler.

alt

Kerkük grubundan YILDIRIM KETAV  (sağ başta) TOB yöneticileri tarafından verilen bilgileri ilgiyle dinledi ve TOBB'u ziyaret etmektenten duyduğu memnuniyeti ifade etti. 

Ekonomi Bakanlığı tarafından düzenlenen 7.Türk Cumhuriyetleri Eğitim Programı 1-15 Haziran 2014 tarihlerinde Ankara, Kayseri ve Nevşehri illerinde gerçekleşti.

Programa katılmak üzere  Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Makedonya, Moldova, Türkmenistan, Tataristan/Rusya ve Irak’tan gelen toplam 29 Türkçe konuşan kamu görevlisi ve akademisyen TOBB’u ziyaret etti.

alt

Konuklara TOBB, Kurumsal Yapısı ve Görevleri hakkında sunum yapıldı ve öğle yemeği ikram edildi.​

alt

Kerküklü konuklarla TOBB'da öğle yemeği.  

alt

Kerkük grubu ile hatıra fotoğrafı : Irak Petrol Bakanlığı elemanı YILDIRIM KETAV (sol başta.) +  Kerkük Yatırım Kurulunda görevli OĞUZ BACALAN  (sağ başta)  + Irak medya şebekesi Türkmeniye kanalında görevli GÜNAYDIN SABAH (soldan 2.) ve Belediye ve Genel İşler Bakanlığı Kerkük Kanalizasyon Müdürlüğünde inşaat mühendisis olarak görev yapan  BİLAL MOHAMMED (sağdan2.)  gümüş işlemeli ahşap kuruda bulunan Kuranı Kerimi TOBB'a hediye olarak sundular.

İlk kez 2008 Haziran ayında başlayan bu programın paydaşlarından biri olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği programa destek vermekte, ilk günden bu yana kapsamına ve içeriğine katkıda bulunmaktadır.

alt

Konuklarla vedalaşma anı. Kerkük'e selamlarımızı ilettik.

Ankara'dan sonra Kayseri'ye giden konuk bürokrat ve akademisyenler grubu, Kayseri Ticret Odası  ziyaretinden memnun kaldı. Odanın faaliyetleri ve bölge ülkeleri ile ilşkileri hakkında Oda yöneticilerinden bilgi aldı.

alt

YILDIRIM KETAV (sağda) Kayseri Ticaret Odası ziyaretinden bir anı.

Programla ilgili farklı fotoğraflara ve ayrıntılı bilgiye ulaşmak için TOBB'un web sayfasına ait bu linkin ziyaret edilmesi önerilmektedir.