13. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı ADEM  YAKUP, Makedonya'nı başkenti Üsküp'te 21-22 Mayıs 2014 tarihlerinde düzenlenen "Trafik Güvenliği"  etkiniklerine  destek verdi.

alt

13. TKG Üyesi ADEM YAKUP (sol başta)  mühendislik ve proje işlerinin yanısıra  gönülü olarak "Traik Müfettişliği" yapmakta ve trafik güvenliği hizmetlerine destek vermektedir. 

Trafik Müfettişleri Derneği'ni aktif bir üyesi olan ADEM YAKUP,21-22 Mayıs 2014 tarihlerinde Üsküp'te  düzenlenen Trafik Güvenliği" etkinliklerinin başarılı olması için çaba göserdi. Trafik Müfettişleri Derneği  tarafından kamuoyunu bilinçlendirmek için hazırlanan farkındalık etkinliklerinin  ve eğitimlerinin trafik kazalarını azaltıcı ve önleyici yararları olması  beklenmektedir.

alt

13. TKG üyesi ADEM YAKUP (sağda)  "Trafik Güvenliği" etkinlikleri kapsamında düzenlenen  resepsiyonda  konuklarla  yakından ilgilendi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, istanbul, Nevşehir ve Kayseri illerinde düzenlenen13. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Makedonya'da katılan  ADEM YAKUP Elektrik tesisatı, güvenlik sistemleri ve yangın ihbar sitemleri için projelendirme proje yönetimi  ve uygulama hizmetleri veren şirkette  üst düzey yöneticidir.  Mühendisler Odası üyesidir.