alt

Almanya'nın başkenti Berlin'de faaliyetlerini sürdüren İşverenler ve Girişimciler Derneği Barex, Almanya'da yaşayan Türkler'in kurduğu başarılı şirketler ve Türk girişimcilere ödül verdi.


Steinberger Otel'de düzenlenen ödül törenine Türkiye'nin Berlin Başkonsolosu Ahmet Başar Şen ve çok sayıda davetli katıldı.

Barex Derneği'nin Başkanı Vedat Güney, törende  yaptığı konuşmada, derneğin faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Bu yıl 4.'sü düzenlenen ödül töreninde 2012 yılında Meslek Eğitime Katkı Ödülü'ne ''Easy KFZ Meister'' adlı şirketin sahibi İsmail Cankurtaran, Yılın başarılı İşkadını Ödülü'ne ''Alia Care'' şirketinin sahibi Selviye Spreewald, Yılın Başarılı Genç İşadamı Ödülü'ne ''ED Energie'' şirketinin kurucusu Emrullah Demir, Alman-Türk Ticari Hayatına Katkı Ödülü'ne ''Cameleon Batterien'' adlı şirketin sahibi 15. TKG Programı katılımcısı  ZEKERİYA BAYRAK layık görüldü.

Ödül töreni hakkında  ayrıntılı bilgilere ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, İstanbul, Malatya ve Gaziantep illerinde  düzenlenen 15. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Almanya'dan katılan ZEKERİYA BAYRAK, Pil, akü, şarj cihazı ve el feneri üretimi ve ticareti yapan şirket sahibidir. MÜSAİD Berlin Derneği kurucu üyesidir. Alman Türk Aydınlar Birliği kurucu üyesidir.