17. TKG Programına Kırgızistan'dan Katılan Nurlan Sulaimanov'un KKTC  Ziyaretinde Renkli Buluşmalar Gerçekleşti

alt

17. TKG Grubu üyesi Nurlan SULAİMANOV  13-21 Mayıs 2014 tarihleri  arasında gerçekleştirdiği  KKTC ziyareti sırasında, yeni iş fırsatlarını araştırdı. TKG üyeleri ile yeni iş alanları ve işbirliği olanakları konusunda görüşmeler yaparak, değerlendirmelerde bulundu. 

alt

17. TKG üyesi Nurlan SULAIMANOV (solda) dönem arkadaşı Muslu AKGÜNEY'e Kırgız kaftanı ve kalpağı giydirdi.

Türkiye Odalar ve Borsalar biriği tarfından 1-13 Mart 2014 tarihleri arasında Ankara, Bursa, Mersin, Adana ve İstanbul illerinde düzenlenen   17. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına katılan Kırgızistan grubunda yeralan Nurlan  SULAİMANOV,  Ankara'da TÖMER'de Türkçe öğrendikte sonra Kırgızistan'da Üniversitede  Ekonomi Bölümünü tamamlamıştır.  Sigorta sektöründe yönetici olarak çalışmaktadır.

13-21 Mayıs 2014 tarihleri arasında eşi ve iki çocuğu ile tatil yapmak ve yeni iş fırsatlarını araştırmak  üzere KKTC'ye giden Nurlan SULAİMANOV, TGK üyelerini ziyaret etmiş ve grup içi dostlukların gelişmesine katkıda bulunmuştur.  

alt

KKTC ziyareti sırasında 6. dönem üyesi Ramazan GÜNDOĞDU'yu (sağda) ziyaret eden Nurlan SULAİMANOV (solda) , TKG Ailesinin Kaptanına  kaftan ve kalpak giydirdi.

Ramazan GÜNDOĞDU'yu iş yerinde ziyaret eden Nurlan SULAİMANOV,   tersaneyi ziyaret ederek, yapılan işler hakkında bilgi aldı.

TKG  Grup Kaptanından denizcilik, liman işletmeciiği ve serbest bölgeler hakkında faydalı bilgiler ögrenen 17. TKG Üyesi  Nurlan SULAİMANOV, yeni işler, yeni ufuklar konusunda yararlı görüşmeler yapmış oldu. 

6. TKG Üyesi Ramazan  GÜNDOĞDU  Kırgızistan'da gelen 17. TKG dönemi katılımcısı Nurlan SULAİMANOV'a  sahibi olduğu tersaneyi gezdirdi. 

alt

17. TKG Üyesi Nurlan SULAİMANOV (sağda), KKTC ziyareti sırasında eski Ekonomi bakanı Sunat ALTUN (solda) ile de tanıştı.

alt

Muslu AKGÜNEY  (soldan 2.) ve aile üyeleri Nurlan SULAİMOV (sağdan 2.) ve ailesi onuruna "hoş geldiniz" yemeği düzenledi 

alt

17. TKG üyesi,  Nurlan SULAİMANOV (solda), dönem arkadaşı Muslu AKGÜNEY (sağda) ile yeniden buluşmaktan ve program anılarını hatırlamaktan çok memnun oldu.

Muslu AKGÜNEY,  dönem arkadaşı Nurlan SULAİMANOV tarafından armağan edilen Kırgız kaftanı ve kalpağını giyerek, KKTC ve Kırgızistan aileleri ile birarada dostluk ve kaynaşma fotoğrafında yer almıştır.

alt

17. TKG Programına Kırgızistan'dan katılan NURLAN SULAİMANOV,  1-9 Mayıs 2014 tarihlerinde Kırgızistan'dan yakın arkadaşları ile, üç aile olarak Antalya'da tatil yaptı. 

Antalya'nın tarihi ve turistik yerlerini Kırgız dostları ile birikte gezen ve Türkiye'yi tanıtmaktan mutlu olan Nurlan SULAİMANOV, eşi, ocukları ve dostları ile birlikte güzel bir tatil ortamını  paylaşmanın  mutuluğunu yaşadı.