Kerkük Türkmen İşadamları Derneği Üyeleri Erbil'de Açılan 8.Uluslararası İnşaat Fuarına Katıldı

alt

8. Erbil İnşaat Fuarında  kiremit üreticisi Kılıçoğlu şirketi ile yeni bağlantılar kuran ve anlaşmalar yapan 15. TKG programı katılımcısı  İSAM ABBAS MURDAB VENDAVİ  (sağda) fuarda yaptığı görüşmelerden çok memnun kaldı. 

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY) Erbil kentinde, 14-17 Mayıs 2014 tarihleri arsında  "8. Uluslararası İnşaat Fuarı" açıldı.

Arasında 50 Türk firmasının olduğu 21 ülkeden 350 firmanın katıldığı fuarda hazır beton, seramik, ev gereçleri ile son teknoloji ürünü inşaat malzemeleri ve araçları sergilendi. 

alt

15. TKG programına katılan İSAM ABBAS MURDAB  (solda) ve  9. TKG programı atılımcııs HALİD MAYAS (sağda) Erbil İnşaat Fuarında yararlı görüşmeler yaptı ve yeni ürün siparişleri için anlaşma sağladılar. TKG Üyeleri fuara katılan inşaat malzemesi üreticilerini standlarını ziyaret derek, yeni teknoloji ürünleri hakında bilgi aldı. 

ERBİL BUILDING – 8.Uluslararası Yapı İnşaat, İnşaat Ekipmanları ve Doğaltaş Fuarı,Yapı Malzemeleri, Altyapı Projeleri ve İnşaat Mühendisliği, İnşaat Makineleri ve Aletleri, Elektrik & Elektronik Ekipman ve Teknolojileri, Isıtma, Soğutma, Havalandırma Sistemleri, Sıhhi Tesisat Teknolojisi ve bu konularda hizmet veren kuruluşlarla sektörün profesyonelleri ve ticareti ile uğraşan yöneticilerinin buluştuğu fuar, , Irak da ve orta doğuda bu konuda yapılan en büyük fuarlardan biridir.

Fuarla ilgili Haberexen Gazetesinde yayınlanmakta olan haberin detaylarına ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir. 

Haberler Com sietsidne yayınlanmakta ola fuar haberi için lütfen bu linki ziyaret ediniz.

Emlak Kulisi Com. Sitesinde yayınlanmakta olan fotoğraflı habere bu linkten ulaşmak mümkündür.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Malatya, Gaziantep ve İstanbul illerinde düzenlenen  15. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Irak Kerkük'ten katılan  İSAM ABBAS MUDRAB VENDAVİ,  PVC, plastik doğrama, çelik kapı ticareti ile uğraşan, ayrıca kiremit ticareti yapan şirket sahibidir. Kerkük Ticaret Odası ve Kerkük Türkmen İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Üyesidir.