10. Türkçe Konuşan Girişimciler  Programına Tacikistan'dan Katılan Kobijon Haydarov Duşanbe'de Düzenlenen  Eğitim Seminerinde Görev Aldı

alt

10. TKG programı Üyesi KOBİLJON HAYDAROV et  ve sucuk ürünlerinde kullanılan katlkı maddelerinin ve baharatlarıın tanıtımının yapıldığı bir seminerde görev aldı.

10. TKG programı katılımcısı KOBİLJON HAYDAROV  seminerde sunum yaptı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından  haziran 2010 tarihinde Ankara ve İstanbul illerinde düzenlenen10.  Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Tacikistan'dan katılan KOBİLJON HAYDAROV sucuk, sosis, salam vb et ürünleri üretimi yapan aile şirketinde üst düzey yönetici olarak çalışmaktadır.  Türkiye, Brezilya, Dubai ve  İran’dan gıda ithalatı ve toptan ticareti konularında faaliyet göstermektedir.

10. TKG Grubu üyesi KOBİLJON HAYDAROV, Et ve sucuk üretiminde kullanılan baharatların ve katkı maddelerini tanıtan ve kullanım koşulları hakkında bilgi veren eğitim seminerinde görev alarak, deneyimlerini paylaşmıştır.

alt

KOBİLJON HAYDAROV (soldan 3.) eğitim seminerinden  sonra ikram aşamasında katılımcılarla birlikte  hatıra fotoğrafında yer aldı.  

alt