1. TKG Programıa Irak'tan Katılan Savaş Savbuncu Antalya'da Verimli Görüşmeler Yaptı

alt

1. TKG grubu üyesi  SAWASH SABONGİ (Savaş Sabuncu) sağda)  yani işler yapabileceği firmalarla fuarda tanışma fırsatı buldu ve işbirliği konusunda ilk görüşmeleri tamamladı.

Türk tarım sektörünün en önemli buluşma platformlarından biri olan  GROWTECH EURASIA;  Uluslararası Sera, Tarım Ekipmanları ve Teknolojileri Fuarı  ondördüncü kez  Antalya'da  4-7 Aralık 2013 tarihleri arasında  düzenlenmiştir.

Growtech Eurasia; Avrupa ve Balkan ülkelerinden Ortadoğu'ya, Kuzey Afrika'dan Türki Cumhuriyetler'e kadar geniş bir coğrafyada etkin tarımsal bir ihtisas fuarı olarak 2001 yılından bu yana çok sayıda katılımcı ve ziyaretçiyi ağırlamaktadır.

Growtech Eurasia Fuarı'nda; “Tarım Makinaları ve Hayvancılık” özel bölümleri de fuar kapsamına eklenmiştir. Sera, Tarım Teknolojileri ve Ekipmanları, Sulama Sistemleri, Tohumculuk, Fidecilik, Fidancılık, Peyzaj ve Organik tarımla ilgili ulusal ve uluslararası  ürün ve hizmetleri  sağlayan opk sayıda şirket bu fuarda  bir araya gelmiştir. 

alt

1. TKG programı katılımcısı SAWASH SABONGİ  (sağda)  zirai aletler ticareti alanında faaliyet göstermektedir.  Tarım, hayvancılık, gıda alanlarında yatırım ve işbirliği konularında fuarda çok sayıda firma ile görüşmeler yapmıştır.

alt

1. TKG Progamı katılımcısı  SAWASH SABONGİ ( solda)  fuarda etkin ziyaretler ve görüşmeler yaptı.

Growtech Eurasia-2013 Uluslararası Sera,Tarım Ekipmanları ve Organik Tarım Fuarı hakkında detaylı  bilgilere ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

alt

1. TKG grubu üyesi  SAWASH SABONGİ (Savaş Sabuncu) sağda Antalya Tarım Fuarında tanıştığı firmalala yeni iş bağlantıları yaptı. 

Fuarla ilgili farklı bilgilere ulaşmak için bu linkin de ziyaret edilmesi önerilmektedir.