alt

17. TKG programına Kırgızistan'dan katılan  KANTEMİR AMİTOV (sağdan 3.)  ve   NİZAMİ NASİRDİNOV (soldan 3.) Almanya'nın Köln şehrinde düzenlenen USETEC 2014 Kullanılmış Makineler Fuarını (2. El Teknoloji Fuarı)  ziyaret etti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 1-13 Mart 2014 tarihleri arasında Ankara, İstanbul, Bursa, Mersin ve Adana illerinde düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Kırgızistan'dan katılan  KANTEMİR AMİTOV  ve  NİZAMİ NASİRDİNOV Almanya'ya fuar ziyaretine giden heyette yer aldı.

USETEC KÖLN olarak adlandırılan dünyanın en büyük, en geniş "Kullanılmış Makineler Fuarı"  5-7 Mayıs 2014 tarihleri arasında Köln'de açıldı. Her yıl dünyanın her tarafından binlerce konuk ağırlayan USETEC KÖLN (İkinci El, Kullanılmış İş Makineleri ve Techziat) Fuarına 20'den fazla sektörden frimalar stant kurarak, kullanılmış makine ve techizatları sergilediler.

USETEC 2014 Fuarına katılan Kırgızistan grubu fuarda çok yararlı görüşmeler yaptılar ve çeşitli bağlantılar kurdular.

Kırgızistan heyeti Köln'den sonra   Almanya'nın Düssseldorf ve Frankfurt şehirlerine de hızlandırırlmış bir ziyaret yaptılar.  Bu şehirlerde  tarihi binaları  ve  önemli yerleri gezen konuk heyet Hollanda'nın Amsterdam kentini ziyaret ettikten sonra ülkelerine döndü.

USETEC Köln Fuarına katılacak işadamlarının belirlenmesi,  gerekli bağlantıların kurulması ve tüm  organiazasyonun yapılması  Kırgızistan Genç İşadamları Derneği JİA  tarafından üstlenilmiştir. 14. TKG üysi RUSLAN AKMATBEK halen JİA  Kırgızistan Genç İşadamları Derneği Genel Sekreteri olarak görev yapmaktadır.

alt

17. TKG üyesi KANTEMİR AMİTOV (sağda) Köln'de arkadaşları ile nehir turu yaparak, şehri daha yakından tanıdı.

alt

17. TKG üyesi   NİZAMİ NASİRDİNOV ünlü Köln Katedrali'nin önünde hatıra fotoğrafında.

alt

TOBB tarafından 1-13 Mart 2014 tarihleri arasında Ankara, İstanbul, Bursa, Adana ve Mersin illerinde düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kırgızistan'dan katılan KANTEMİR AMİTOV (ayakta sol başta), Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi bölümü mezunudur. İnşaat sektöründe faaliyet gösteren, konut inşaatları ve anahtar teslimi projeler üstlenen şirket sahibidir. JIA Business Associaton (Kırgızistan İşadamları Derneği) üyesidir.