13. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Katılan Konuklar İçin Kapadokya Bölgesinde  Çevre Gezisi Düzenlendi

Almanya temsilcisi İLKER POLAT (sol başta) Balkan ülkelerinden gelen dönem arkadaşları ile birlikte Göreme Vadisinde renki anlar paylştı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Dışişleri Bakanlığı'nın işbirliğinde düzenlenmekte olan Türkçe Konuşan Girişimciler Programı çerçevesinde, Ortadoğu, Balkan ve Orta Asya'dan gelen 43 kişilik heyet, Nevşehir'i ziyaret etti.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası'nın ev sahipliğinde düzenlenen ikili iş görüşmelrini ardından konuklar için rehber eşliğinde çevre gezisi düzenlendi.

Kapadokya Bölgesini egzen konuklar, kayalara oyularak inşa edilen otele ve lokantaları, peri bacalarını, soğuk hva deposu olarak kullanılmakta olan eski yerleşim yerlerini ilgiyle   egzdiler ve bol bol fotoğraf çektiler.

Nevşehir TSO ve Nevşehir TB görevlileri (soldan 1. ve 2.) konuklarla yakında ilgilendi.

Azerbaycan, Özbekistan ve Tacikistan'dan gelen katılımcılar Kapadokya'da unutulmaz  anları paylaştılar.

13. Türkçe Konuşan Girişimciler Grubunun Nevşehir programının ayrıntılarını okumak ve fotografları görmek için Haber3 sitesini ziyaret etmeniz gerekmektedir.