alt

26 Nisan 2014 tarihinde Kabil'den Emirates havayolu şirketi ile Dubai'ye giden 15. TKG grubu üyesi BABÜR JAMAL yolculuktan çok memnun kaldı.

BABÜR JAMAL Türkiye Odalar ve Borsalar Birliiği tarfından 2012 yılı Eylül ayında Ankara, İstanbul, Malatya ve Gaziantep illerinde düzenlenen 15. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Afganistan'dan katılmıştır.

alt

Kabil ve Mezarı Şerif kentlerinde büyük askeri inşaat ihalelerinde yerel ortak olarak inşat işleri yükleniciliği yapan şirket sahibidir.  Ayrıca, lojistik, tedarik ve ithalat konularında faaliyet gösteren  ikinci bir şirketin sahibidir.

alt

Eski Dubai'nin de modern binalar ve çiçekli parklarla donatıldığını gören BABUR JAMAL (solda), benzer gzüleliklerin kendi ülkesi Afganistan'da da gerçekleşmesi için önce barış olmak üzere, hep birlikte çok çalışılması gerektiğine inanmaktadır. 

İşleri nedeniyle sık sık Dubai'ye giden BABUR JAMAL farklı firmalarla bağlantı kurarak, mal temini ve lojistik detaylar hususlarında Dubai'de yerleşik çok uluslu firmlarala çalışmayı tercih etmektedir.