alt

6.TKG üyesi ERHAN MUSTAFA  (sağda) Çevre Teknolojileri Fuarı nedeniyle Münih'te bulunduğu sırada eski kent meydanını ziyaret etme fırsatını değerlendirdi.  

6. TKG Programına Makedonya'dan katılan ERHAN MUSTAFA'nın   sahibi olduğu  şirket, atık su arıtma tesisatları, proje ve ekipman montajı yapmaktadır.

alt

Erhan Mustafa (sol başta)  IFAT 2014 Fuarına Makedonya'dan katılan mühendis arkadaşları ile birlikte.

Almanya'nın Münih kentinde 5-9 Mayıs 2014  tarihleri arasında açılan IFAT  Atık Su İşleme Teknoloji Fuarı  çevre teknolojileri ve atık su konusunda çalışan firmalar tarafından iyi bilinen ve yakından izlenen büyük  ve önemli bir fuardır.  

Nisan 2007 tarihidne gerçekleşmiş olan 6. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Makedonya'da katılan ERHAN MUSTAFA atık su arıtma tesisatları, proje ve ekipman montajı yapan şirket sahibidir. IFAD kapsamında  özlelikle su arıtma sistemleri projesi ve üretimi yapan şirketlerle yeni bağlantılar ve görüşmeler yapmışr. Bu kapsamda Türkiye'den fuara katılan ÖZKAN ve PİMTAS Plastik firmları yetkilileri ile  işbirliği görüşmeleri yapmıştır.   

Dünya'nın en büyük atık, geri dönüşüm, arıtma, atık su ve çevre teknolojileri fuarı olan   "IFAT 2014”  fuarına Türk firmlaraının katılım organizasyonu İstanbul Ticaret Odası tarafından gerçekleştirilmiştir.

alt

Fuarda firma  ziyaretleriinden ve görüşmelerden kalan kısıtlı zaman aralığında  Münih'in tarihi bölgesini görme fırsatını değerlendiren Erhan MUSTAFA'nın   Münih izlenimlerine ait farklı fotoğraflara ulaşmak için arkadaşımızın facebook sayfasının ziyaret edilmesi önerilmektedir.