alt

11. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Rodos'tan katılan KENAN AŞÇIZADE  seyehat etmeyi, başka kültürleri tanımayı  ve dünyayı görmek istiyor.

11. TKG grubu üyesi KENAN AŞÇIZADE  1-9 Mayıs 2014 tarihleri arasında Rusya'nın başkenti Moskova'da yeni pazarlar ve yeni iş bağlantıları araştırması yaptı.

1-9 Mayıs 2014 tarihleri arasında Rusya'da bulunan KENAN AŞÇIZADE,  Rusya'nın ekonomk büyüklüklerinden  ve pazar olanaklarından çok etkilendi. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenmiş olan  11. Türkçe Konuşan Girişimciler Programının zarif üyesi KENAN AŞÇIZADE'nin Rusya gezisi  fotoğraflarına bu linkten ulaşmak mümkündür.

alt

Rusya ile  iş bağlantıları olan ve yeni iş görüşmeleri için 15 Haziaran  2014 tarihinde Rusya'ya giden 6. TKG grubu üyesi VALENTİNA UZUN, St.Petesburg şehrini ve  55 km uzaklıktaki Kronstadt Adasını  de gezip, görmeyi ihmal etmedi.

St. Petersburg şehrinde  kanalların üzerindeki tarihi köprüler   ziyaretçilerine  çekici yürüyüş yolları sunar. 

alt

6.Türkçe Konuşan girişimciler Programının  aktif katılımcısı VALENTİNA UZUN (soldan 3.) 1-10 Haziran2014  tarihleri arsında Gürcistan'ın kuzey doğusunda doğa sporları ile  ünlü dağlık bölgesi  Kazbegi   şehrinde bir çalıştaya katıldı.

VALENTİNA UZUN'un  gezi fotoğraflarına ulaşmak  için bu linki ziyaret etmeniz gerekmektedir.

alt

TOBB tarafından düzenlenen 6. TKG programına KKTC temsilcisi olarak kataıla RAMAZAN GÜNDOĞDU  5 Ağustos 2014 tarihinde İtalya'da Roma kentinde Vatikan'ı ziaret etti. 

alt

6. TKG üyesi RAMAZAN GÜNDOĞDU, gemi onarım, gemi inşa,ithalat ve marina işletmeciliği işleriyle uğraşıyor. Kıbrıs Türk Ticaret Odası, Kıbrıs Gemi ve Yat sanayicileri Derneği Üyesidir. Girne'de Delta Yat Limanının işletmeciliği yapmaktadır. Gazi Mağusa'da tersane sahibidir.

alt

15. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Kazakistan'dan katılan  ELDAR MOLDABAYEV,  Thailand'a bir ziyaret gerçekleştirdi.

24 Nisan-9 Mayıs 2014 tarihleri arasında Tayland'a a giden 15. TKg Grubu üyesi ELDAR MOLDABAYEV,  Pattaya ve Bangkok kentlerini gezdi. Adaları ziyaret etti.

Pattaya'da  Dünyanı R Büyük 3 D sanat Mzüesini görme şansı bulan 15. TKG programı üyesi ELDAR MOLDABAYEV, Bangkok'ta Lemon Tea Hotelde konakladı, ünlü hayvanat bahçesi "Dusit Zoo"yu ziyaret etti ve  "Baiyoke Sky" adlı otelin 84 katından kenti  izledi.

15. TKG programı katılımcısı ELDAR MOLDABAYEV'in Tayland gezisne ait  farklı fotoğraflara bu linki ziyaret ederek ulaşmak mümkündür.

alt

13. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Bulgaristan'dan katılan KADRİYE ALİMANOVA, Milano ve Barselona kentlerinizi ziyaret etti.

13. TKG grubu üyesi KADRİYE ALİMANOVA,  kısa bir tatil için Güney Avrupa bölgesinde Milano ve Barselona  şehirlerini ziyaret edip, farklı kültürleri görüp, tanımak için   çevre gezileri yaptı.

Doğumgünü nedeniyle kendine özel bir gezi programı düzenleyen 13. TKG programı katılımcısıs KADRİYE ALİMANOVA,  13 Mayıs 2014 tarihinde Milano'da öğrenim gören kuzenini ziyarete gitti. 

Kuzeni ile birlikte Milano'daki Expo 2015 hazırlıklarına tanık olup degişik etkinliklere katılan KADRİYE A LİMANOVA, "birçok etkinligin ana sponsoru Türk Hava Yolları oldugu için Türkiye'yi tanıtma amaçlı farklı gösterileri izleme şansı buldu. Milano'dan Barselona'ya geçen kuzenlerin tatili 18 Mayıs 2014'de Barselona'a sona erdi.

KADRİYE ALİMANOVA'nın Güney Arupa bölgesine gereçekleştirdiği ziyarete ilişkin daha fazla fotoğrafa ulaşmak için  bu linkin ziyaret edilmesi gerekmekedir.

alt

TOBB tarafından düzenlenen 13. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına KKTC'den katılan MUSTAFA AYDIN  15 Mayıs 2014 tarihinde ABD'nin başkenti Washington D.C'ye gitti.

Washington ve çevresini  gezen, müzeleri ziyaret eden,  anıtların  ve sokakların fotoğraflaraını çeken MUSTAFA AYDIN  seyahat planını ikinci aşamasını gerçekleştirmek üzere Las Vegas'a gitti.

Los Angeles, Dan Diego kentlerini, Hollwood stüdyolarını, sinema sanatçılarının yaşadığı Beverly Hills'i gezen Mustafa AYDIN, ABD'nin popüler bölgelerini  ziyaret etme fırsatını değerlendirdi. 

13. TKG Üyesi MUSTAFA AYDIN  ABD seyahati sırasında ünlü Golden Gate Köprüsünü de ziyaret etti.

Kırnı Piliçleri Girne Böle Bayisi olarak çeşitli satış noktaları yansıra otel ve lokantalar piliç ve yumurta satışı yapan şirket sahibidir. Aile şirketi turizm alanında otel işletmecisi olarak faaliyet göstermektedir. JCI Genç Girişimciler ve Liderler Derneği, İşadamları derneği, Kıbrıs Makine Mühendisleri Odası,  Esnaf ve Sanatlar Odası üyesidir.

13. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı MUSTAFA AYDIN'ın  ABD ziyaretine ait farklı fotoğraflara bu linkten ulaşmak mümkündür.