16. TKG Üyesi Gültekin Demir  Mannheim Atataürkçü Düşünce Derneğinin 23 Nisan Kutlamalarına Katılarak Destek Verdi 

alt

16. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Almanya'dan katılan GÜLTEKİN DEMİR   (soldan 2.)  MannheimTürk İşverenler Derneği Başkanıdır. 

Mannheim Atatatürkçü Düşünce Derneği`nin her yıl geleneksel olarak kutladığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve  Çocuk Bayramı, bu yıl da  Dernek binasında coşkulu bir şekilde kutlandı.

alt

Dernek üyelerin pekçoğunun kişisel gayretleriyle hazırladığı kahvaltı büfesi konukların çok büyük ilgisini toplarken, çocuklar toplantının merkezindeydi.

Katılımın sadece üyelerle sınırlı kalmadığı toplantıda Mannheim ve çevresinden pekçok aydın, Atatürkçü insanın yanı sıra, Türk İşverenler Derneği Başkanı sayın Gültekin Demir ve başkan yardımcısı Azize Ekinci ile Prof. Dr. Meltem Önder, Dr. Turgut Önder, Mannheim Beşiktaşlılar Derneği Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, Mannheim Müzisyenler Kültür Derneği Başkanı da Mannheim'de yaşayan Türk çocuklarının 23 Nisan  bayramını kutlama faaliyeteine katılarak, bayram sevincini paylaştılar. 

Bu haberin detaylarına ve farklı fotoğraflara ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekektedir.

TOBB tarafından Ankara, İzmir, Manisa ve İstanbul illerinde düzenlenen 16. Türkçe Konuşan Girişimciler programına  Almanya'dan katılan  GÜLTEKİN DEMİR, sigorta Acenteliği, yatırım fonları ve tüketici kredisi, emlak kredisi vb konularda finansman ve yatırım danışmanlığı yapan bir firma sahibidir. Almanya Mannheim’de bulunan Rhein Neckar Türk İşverenler Derneği (TİD) Başkanıdır. Alman Türk Enstitüsü (DTI) ve Baktat Eğitim Köprüsü Derneği üyesidir.