alt

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu başkanlığındaki özel sektör heyeti, 6 Mayıs 2014 tarihinde Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile beraber, Gürcistan’ınbaşkenti Tiflis'e gitti.​

Cumhurbaşkanı Gül, ziyaretin ilk gününde Hisarcıklıoğlu başkanlığındaki işadamları heyeti ile bir sohbet toplantısı gerçekleştirdi.

 

Toplantıda, Gürcistan'ın Türkiye için Kafkasya'ya açılan bir kapı olarak görülmesi gerektiğini vurgulayan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Türk işadamlarına daha fazla yatırım çağrısı yaptı.

alt

 

Haberin detaylaraına ve farklı fotoğraflara ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir. 

 

alt

 

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün de katıldığı Türk-Gürcü İş Forumu’nda yaptığı konuşmada, Gürcistan’ın çok büyük bir potansiyele, büyüme ve zenginleşme ışığına sahip olduğuna işaret ederek, Türk iş dünyası olarak Gürcistan ile daha çok ticaret yapmak istediklerini anlattı. Hisarcıklıoğlu, “İş adamlarımız burada yatırım yaptıkça Gürcü kardeşlerimize iş sahaları açılacak. Gürcistan zenginleşecek. Kurallara uyan şirketlerimiz her türlü mekanizma ile teşvik edilmeli” diye konuştu.

 

Gürcistan iş Forumuna ilişkin haberin detaylarına  bu linkinten ulaşmak mümkündür.