TOBB Başkanı, EUROCHAMBRES Başkan Yardımcısı ve ABC Yönetim Kurulu Üyesi M. Rifat Hisarcıklıoğlu, 29 Nisan 2014 tarihinde Yunanistan'ın başkenti Atina’da düzenlenen Balkan Odalar Birliği (ABC) 2014 yılı 1. Genel Kurulu’na katıldı.​

Genel kuruldaki konuşmasında son zamanlarda küresel ekonomide göze çarpan eğilimler hakkında bilgiler veren Hisarcıklıoğlu, “2008’den beri çok zor zamanlar geçirdik. Küresel ekonomik kriz ekonomilerimizi çok kötü şekilde etkiledi. Merkezi Avrupa ülkelerine fazla bağlı olmanın olumsuz etkilerini gördük. ABD’de başarılı büyüme oranlarının ardından Avrupa ülkelerinde toparlanma süreciyle karşı karşıyayız. Bu, ekonomilerimiz için müthiş bir haber. Ancak dikkatli olmalıyız. Önümüzdeki dönem hepimiz için zor olacak. Küresel ekonomi olarak yeni bir döneme giriyoruz” dedi.

Bu haberin detaylarına ve farklı fotoğraflara ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.