17. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Katılan Konuklar  İstanbul'da Sürpriz Ziyaretçleri İle Tanıştı

13. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Tacikistan'dan katılmış olan AZİZ HAMDAMOV,   17. Türkçe Konuşan Girşimciler Programın ilk günü olan 1 Mart 2014 Cumartesi günü İstanbul'da Güneş Otel'de toplanmaya başlayan konukları ziyaret etti.

alt

Irak'tan  AMEER M. HASSAN FAHMI (sol başta) , 13. TKG Programına Tacikistan'dan katılmış olan  AZİZ HAMDAMOV (soldan 3.),  Almanya'dan JALE YIMAZER  (sağdan 2.)  ve   Irak'dan  YASHAR JASIM ABED MOHAMED (sağ başta) istanbul'da Güneş Otel'de tanıştı. 

13. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Tacikistan'dan katılmış olan AZİZ HAMDAMOV, programdan sora iş ortağı ile birlikte İstanbul'da bir şirket kurarak,Türkiye'den Tacikistan'a mal ve posta  taşımacılığı ve kurye hizmetleri alanında hizmet vermeye başlamıştır. Yarı zamanlı olarak İstanbul'da yaşayan AZİZ HAMDAMOV, kargo hizmetini iyleştirmek için ileri teknolojileri kullanarak işlerini gelişrrebilmek için yeni projeler üzerinde çalışmaktadır.

alt

17. TKG heyeti ile tanışan AZİZ HAMDAMOV, grubun ilk çalışma toplantısnıa da katılarak, akşam yemeği sırasında kendi izlenimlerini konuklara aktardı ve değerlendirmelerini yeni üyelerle paylaştı.

Ankara, Bursa, Mersin ve Adana illerindeki toplantılardan sonra, 11 Mart 2014 Salı gece yasından sonra İstanbul'a ulaşan konuk heyet üyeleri Programın son günü olan 12 Mart 2014 Çarşamba günü de sürpriz ziyaretçiler ile tanıştılar. 

16. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Yunanistan Batı Trakya'dan katılmış olan CEVAT DEMİR, 17. TKG grubunun İstanbul Ticaret Odası'nı ziyaret  programına katılarak, grup üyeleri ile görüşmede bulundu.

alt

 

alt

16. TKG Üyesi Cevat DEMİR (sağda) ,  17. TKG programının Arnavutluk temsilcisi Almir KULLA (solda) ile İTO toplantısında tanıştı. 

İstanbul Ticaret Odası tarafından 17. Türkçe Konuşan Girişimciler heyeti için düzenlenen ikili iş görüşmelerine de katılan 16. TKG üyesi CEVAT DEMİR öğle yemeğinin ardından yeni grup arkadaşları ile vedalaşarak, ülkesine döndü.

alt

11. TKG programına KKTC'den katılan BURÇİN ÖZDENAK  (sol başta) 17. Türkçe Konuşan Girişimciler programının İstanbul bölümünde   grup üyeleri ile tanıştı ve DEİK çalışma yemeğinde 17. TKG programına katılan KKTC temsilcileri ile kısa sürede arkadaş  oldu. 

TOBB tarafından Ankara, Konya ve İstanbul illerinde düzenlenen 11. Türkçe Konuşan Girişimciler programına KKTC'den katılan  BURÇİN ÖZDENAK   hijyenik ürünler, sağlıklı ürünler, çevreci ürünler ithalatı ile ilgilenen şirketin sahibi ve  yöneticisidir. BOTAO Galoş  Giydirme Makinesi,, TOTTOLET Hijyenik klozet kapağı,  LİMPEX anti bakteriyel  temizleme köpüğü, FALCON WATERFREE susuz pisuvar gibi  ürünlerin temsilcisi olan şirket;  ürünleriyle ilgili her türlü hizmet, teknik servis, danışmanlık ve sarf malzemeleri  temini yapmaktadır.  

11. TKG üyesi BURÇİN ÖZDENAK programdan sonra  eşi ile birlikte  aile  işletmesi olarak  PİZZA CONE adında bir pizza restoranı açtı. Diyalog gazetesidne yayınlanan Külah Pizza haberien bu linkten ulaşmak mümkündür.