alt

KKTC'DEN 11. TKG Prpgramı Katılımcısı BURÇİN ÖZDENAK (arka sırada, soldan 2.) 17. TKG Heyetini İstanbul'da Yalnız Bırakmadı ve  İTO ziyaretinde konuk heyet üyeleri ile birlikte aile fotoğrafında yer aldı.

Ekim 2010 tarihinde gerçekleşmiş olan 11. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti temsilcisi olarak katılan BURÇİN ÖZDENAK,  12 Mart 2014 Çarşamba günü 17. TKG heyeti için İstanbul'da düzenlenen tüm programlara eşlik etti,  konuk heyet üyeleri ile tanıştı ve deneyimlerini paylaştı. 

Burçin ÖZDENAK, KKTC'de kurmuş olduğu şirket ile  Türkiye'den hijyenik ürünler, çevreci ürünler ithalatı yapmakta, çeşitli bayilik anlaşmaları ile  hijyenik ürünlerin KKTC pazarında temsilciliğini sürdürmektedir.

17. TKG heyeti ile birlikte,12 Mart 2014 Çarşamba günü İstanbul Ticaret Odası'nı ziyaret eden Burçin ÖZDENAK, İTO ev sahipliğine düznelenen ikili iş görüşmelerine de iştirak etmiştir.

alt

Burçin ÖZDENAK (solda) , İTO' iş görüşmelerinde KKTC masasında  Muslu AKGÜNEY  (sağda) ile. 

Aynı gün DEİK (Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu)  ziyaretinde de  konuk heyetle birlikte olan Burçin ÖZDENAK, DEİK  İş Konseyi  yöneticilerinin katılımıyla düzenlenen  çalışma yemeğinde yeni bağlantılar kurmuştur.  

alt

Burçin ÖZDERNAK (sol başta) çalışma yemeğinde KKTC'den 17. TKG programına katılan  Muslu AKGÜNEY (soldan 2.) ve İlke ÖZERLAT (sağdan 2.) ile Türkçe Konuşan Girişimciler Programı izlenimlerini değerlendirdi.