17. TKG Üyeleri istabul Güneş Otel'de İlk Grup Çalışmasını Yaptı 

alt

1 Mart 2014 Cumartesi günü İstanbul'a ulaşan 17. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcları Güneş Otel'de buluştu ve ilk grup içi çalışmasını yaparak, tanışmış oldu.

alt

İran temsilcisi MOHAMMAD JAFAR SALEHI (sol başta) Gürcista temsilcisi  ZURAB PUHUTKARADZE  (ortada) ve Sırbistan Sancak'da katılan SAFET ALOMEROVIC    (sağda)  tanışma toplantısında heyet başkanının dağıttığı şirket broşürlerini incelediler.

alt

Kosova temsilcisi MUHEDIN METEHIU   dönem arkadaşlarına kendini tanıttı ve iş yaptığı sektör  hakkında bilgi verdi.

alt

Irak'tan  AMEER M. HASSAN FAHMI (sol başta) , 13. TKG Programına Tacikistan'dan katılmış olan  AZİZ HAMDAMOV (soldan 3.),  Almanya'dan JALE YIMAZER  (sağdan 2.)  ve   Irak'dan  YASHAR JASIM ABED MOHAMED (sağ başta) 

alt

17. TKG heyetinin çalışkan üyeleri Kazakistan'dan DARKHAN BİTİMSHİNOV (solda) , KKTC'den MUSLU AKGÜNEY (ortada) ve Gürcistan temsilcisi ZURAB PUHUTKARADZE (sağda) akşam gezmesine çıkmak için Güneş Otelin lobisnde arkadaşlarının toparlanmasını bekledi.

alt

Tacikistan'dan 17. TKG programına katılan temsilciler, 13. TKG grubu üyesi  AZİZ HAMDAMOV'un  (soldan 4.) heyeti otelde ziyaret etmesinden ve kendisi ile  tanışmaktan memnun oldu. 

alt

Güneş Otel lobisinde grup üyeleri  dinlenme anında. Birer hafta süreyle heyet  başkanlığı görevini üstlenen  Bulgaristan'dan FAHRİ İDRİZ ve Almanya'dan RECEP YILDIZ  (sağ başta) durum değerlendirmesi yaptı.   

alt

17. TKG grubu ilk tanıtım toplantısında arkadaşlarının açıklamalarını ilgiyle dinledi.

alt

Grup içi dostluklar ilk toplantıdan itibaren şekillenmeye başladı. Bosna Hersek'ten  İSMAR ZAHİROVIC (solda) , KKTC'den MUSLU AKGÜNEY (ortada) ve Afganistan'dan  SAYED MASUD  SAYED AZİZULLAH   (sağda)  kısa sürede arkadaş oldu.

alt

Kırgızistan'dan NURLAN SULAIMANOV  (sol başta) KKTC'den İLKE ÖZERLAT  (soldan 2.)  Romanya'dan Dr. ERGİN HAGİCALİL (sağdan 2.) ve İran temsilcisi MOHAMMAD JAFAR SALEHI (sağ başta) grup üyelerinin tanışma toplantısına katılmasını bekliyor.

alt

Almanya'dan CEYLAN AYTUGAN (sol başta) grup arkadaşlarına yakın ilgi gösterdi ve programa katılmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

alt

17. Türkçe Konuşan Girşimciler programına katılan konuklardan KKTC'den  MUSLU AKGÜNEY  (sağdan 2.) ve Rusya Federasyonu temsilcisiJULIA STRUNENKOVA  ilk gün Güneş Otel'de düzenlenen  toplu yemekler sayesinde kısa sürede tanışarak, arkadaş oldu.

alt

17. TKg programına Irak'dan katılan  YASHAR JASIM ABED MOHAMED  (solda) TKG programı sayesinde yeni arkadaşlarla tanışmaktan çok memnun oldu.  

alt

Afganistan'dan MOHD MUSTAFA ELMİ (solda), Tataristan'dan  JULIA STRUNENKOVA (ortada) ve Almanya temsilcisi CEYLAN AYTUGAN (sağda) dönem  arkadaşlarının kendilerini tanıtmalarını ve firmaları hakkında bilgi vermelerini ilgiyle dinledi.

alt

Akıllı telefonlar ve facebook'ta gezinme herkesin ortak tutkusu.

alt

17. TKG programına Romanya'dan katılan girişimciler TECHİN EMİN  (solda) ve  ERGİN HAGİCALİL  (sağda) İstanbul'da tanıştı ve kısa sürede arkadaş oldu .

alt

Almanya'dan RECEP YILDIZ (sağda)  toplantı sırasında konuşmaları dinlerken bir yandan da Bulgaristan'dan dönem başkanı FAHRİ İDRİZ'in (solda) şirketinin tanıtım brüşürünü  inceldi.

alt

Kırgızistan delegesi  NURLAN SULAIMANOV   (solda) ve KKTC 'den gelen İLKE  ÖZERLAT  (sağda) 17. TKG heyeti tanışam toplantısına etkin katılım sağladı.