1 Mart 2014 tarihinde İstanbul'da fuar ziaretleri ile başlayan 17. Türkçe Konuşa Girişimciler Programında  grup içi kaynaşma kısa sürede sağlanmış ve  farklı ülkerden gelen farklı yaşlardaki katılımcılar  çok yakın arkadaşlık ilişkileri kurmuşlardır. 

alt

Almanya'dan CEYLAN AYTUGAN, Arnavutluk'dan ALMİR KULLA (ortada) ve  Afganistan'dan MUSTAFA ELMİ (sağda)  toplantı hazırlığında.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliiği tarafından 1-13 Mart 2014 tarihleri arasında Ankara, Bursa, Mersin, Adana ve İstanbul illerinde düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına yirmiiki ülke ve iki özerk bölgeden toplam kırkdört girişimci katılmıştır.

alt

KKTC'den MUSLU AKGÜNEY,  Bosna Hersek'ten  İSMAR ZAHİROVIC, Sırbistan Sancak'tan  SAFET ALOMEROVIC (sağdan 2.) ve Karadağ'dan   ISMAIL KRCO  Açılış Toplantısı sırasında TOBB İkiz Kulelerde.

alt

Rusya-Tataristan'dan JULIA STRUNENKOVA (solda), Makedonya'dan TANER DEMİRCİ  (ortada) ve Karadağ'dan MİRELA PALAMAR  birlikte.

alt

Sırbistan Sancak'tan SAFET ALOMEROVIC (solda) , Kazakistan temsilcisi YERMEK ABDİMANAPOV (ortada) ve Bosna Hersek'ten gelen İSMAR ZAHİROVIC (sağda) Bursa Vailisinin 17. TKG  heyetini kabul töreninde.

Tacikistan ve Kazakistan temsilcileri dostluk geliştirme fırsatlarını değerlendirdi.

alt

Özbekistan'dan BAHTİYOR KHAİTOV (sol başta), Makedonya'da TANER DEMİRCİ (soldan 2.),  Irak'tan  AMEER M. HASSAN FAHMI (soldan 3.), Irak'tan YASHAR JASIM ABED MOHAMED (sağdan 2.) ve 17. TKG grubunun Babası İran'dan MOHAMMAD JAFAR SALEHI (sağ başta) İstanbul'da Bilek Otel'de vedalaşma zamanı.  

alt

KKTC'den İLKE ÖZERLAT ve Karadağ'dan MİRELA PALAMAR (solda) TOBB sunumları sırasında arkadaş oldular.

alt

Sırbistan Sancak'tan  SAFET ALOMEROVIC  (solda) ve Özbekistan'dan   ALİSHER AZİMOV   Mersin'de. 

alt

Oobüs yolculuklarında neşeli  anlar paylaşan TKG üyeleri yorgunluk nedir bilmeden programı başarıyla tamamladılar.

alt

Özbekistan'dan  BAHTİYOR KHAİTOV (sol başta) ve Azerbaycan'dan JAHANGIR SHAFIZADA (soldan 3.) Bursa şehir gezisi sırasında Türkiye'de burslu okuyan Sudanlı öğrencilerle tanıştı.

alt

 Bursa'dan Adana'ya 5 saat rötarla giden  Bora Jet uçuşu nedeniyle Bursa'nın Yenişehir ilçesindeki  havalalanında  mahsur kalan konuk heyet üyeleri "sessiz sinema ve kelime bulmaca" oyunları oynayarak eğlendi ve  diğer yolcuları da eğlendirdi.

Gecenin yıldızları Makedonya'dan TANER DEMİRCİ  (soldan 3.)  ile Sırbistan Sancak'tan SAFET ALOMEROVIC (ortada) özel yetenekleri ile arkadaşlarının hayranlığını kazandı.  

alt

8 Mart 2014 Cumartesi gecesi  Bursa-Adana uçağının 5 saatlik gecikmesi nedeniyle yorulan konuklar Tataristan'dan JULIA STRUNENKOVA (sol başta), Makedonya'dan TANER DEMİRCİ (soldan 2.) KKTC'den İLKE ÖZERLAT (soldan 3.)  Özbekistan'dan ULUGBEK HOLMATOV (sağdan 3.) Kazakistan'dan YERMEK ABDİMANAPOV (sağdan 2.) ve SAKEN TIHANOV (sağ başta) dinlenecek uygun bir köşe aradılar.