Konuk Girişimciler Ekonomi Bakanlığında Ülke  Gündemine İlişkin Açıklamaları Dinledi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından  1-13 Mart 2014 tarihleri arasında düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı kapsamında konuk heyet üyelerinin Ankara'da bulundukları sırada, Ekonomi Bakanlığı'nı ziyaret etmeleri sağlandı. 

alt

6  Mart 2014 Perşembe günü Ekonomi Bakanlığı Anlaşmalar Genel Müdürlüğü  yetkilileri ile bir toplantı yapan 17. TKG üyelerine AB Daire Başkanı tarafından Bakanlığın yapısı ve  faaliyetleri hakkında bilgi sunulmuştur.

alt

Tataristan'dan  JULIA STRUNENKOVA  (solda) , KKTC'den İLKE ÖZERLAT (ortda) ve Karadağ'dan MİRELA PALAMAR  (sağda)  Kazakistan'dan YERMEK ABDİMANAPOV (arka sırada sol başta) Ekonomi Bakanlığı toplantısında.

 

alt

Almanya'dan JALE YILMAZER (sol başta) ve 6. dönem katılımcısı KKTC'den RAMAZAN GÜNDOĞDU  (soldan 2.)  17. TKg grubu ile Ekonomi Bakanlığı ziyaretinde açıklamaları dinledi.

Toplantıya katılan Yabancı Sermaye Genel Müdürlüğü yetkilileri de konuklara bilgi verdi ve heyet üyelerinin sorularını yanıtladı.

alt

Kazakistan'dan DARKHAN BİTİMSHİNOV  (ön sırada aykta)   toplantıda söz alarak, Anlaşmalar Genel Mdürlüğü yetkililerine iki ülke arasındaki ticatette karşılaşılan sorunlar hakında bilgi verdi, pratik çözümler üretilmesi halinde iki ülkenin karşılıklı ticaret hacminin yükseleceğini vurguladı.    

alt

Romanya'dan  TECHİN EMİN  (sol başta), Gürcistan'dan ZURAB PUHUTKARADZE (soldan 2.) ve Almanya'dan CEYLAN AYTUGAN (soldan 3.)  Ekonomi Bakanlığı yetkililerinin açıklamalarını dikkatle dinledi.