17. TKG Üyesi Jale Yılmazer  Dönem Başkanı Recep Yıldız'a Konuk Oldu

JALE YILMAZER 1-13 Mart 2014 tarihleri arasında Ankara, Bursa, Mersin, Adana ve İstanbul illerinde  düzenlenen  17. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Almanya'nın  Nurnberg şehrinden katılmıştı.

JALE YILMAZER , Frankfurt yakınlarında yaşayan  dönem arkadaşı ve heyet başkanı RECEP YILDIZ'ı  17 Nisan 2014 Perşeme günü evinde ziyaret etti ve ailesi ile tanıştı.

alt

Jale YILMAZER (solda) 17. TKG grubu heyet başkanı, dönem arkadaşı Recep YILDIZ'a (sağda) konuk oldu.

Bankacılık ve finans alanlarında çalışan,  Dubai'de finansman ve  yatırım danışmanlığı şirketi sahibi olan JALE YILMAZER,  bir Alman şirketi ile  birlikte Türkiye'de fotovolkaik sistemler ve güneş pili üretmek üzere şirket kurmuş bulunmaktadır.

RECEP YILDIZ, dönem arkadaşı  JALE YILMAZER'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti grup arkadaşları ile paylaşmıştır. 

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 1-13 Mart 2014 tarihleri arasında Ankara, Bursa, Adana, Mersin ve İstanbul illerinde  düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler programına  Almanya'dan katılan ve  heyet başkanlığı görevini üstlenen RECEP YILDIZ (sağda) ,  otomobil ya sanayi, tıbbi cihazlar için parça üretimi, makine imalatı için aksam ve parça üretimi, metal işleme, ev aletleri, optik ve hassas parça üretimi yapan, makine sektöründe faaliyet gösteren  Yıldız CNC Drehtechnik şirketinin sahibi ve üst düzey yöneticisidir. Lahn-Dill Kreis Sanayi ve Ticaret Odası üyesidir.

17. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı anılarını tazeleyen, TKG Programını içeriğini ve yararlarını  değerlendiren dönem arkadaşlar, yeni işbirliği olanaklarını geliştirilmesinin gerekliliği  üzerinde durmuşlardır. 

TKG grubu arkadaşlığını devam ettirmek için fırsatlar yaratan ve TKG programına ilgilerini sürüdüren  değerli üyelerimize teşekkür ediyoruz.