17. DÖNEMİN İKİ ÜYESİ PROGRAMDAN SONRA ALMANYA'DA BULUŞTU

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 1-13 Mart 2014 tarihleri arasında Ankara, Bursa, Mersin, Adana ve İstanbul  illerinde düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Almanya'da katılan RECEP YILDIZ ve CEYLAN AYTUGAN'dan bir buluşma haberi ulaştı.    

alt

Ceylan AYTUGAN (solda)  ve Recep YILDIZ (sağda) yemekte buluşturlar.

Programdan sonra Almanya'nın Nurnberg şehrine dönenen  CEYLAN AYTUGAN  4 Nisan 2014 Cuma günü 17. TKG grubunu heyet başkanı RECEP YILDIZ'ı ziyaret etmek için Frankfurt'a gitti.  

CEYLAN AYTUGAN Almanya’da ve Türkiye’de inşaat sektöründe faaliyet gösteren ve Strabag AG ve Ed Zublin AG şirketlerini iştiraki olan  Demirtürk şirketinin genel müdürü olarak görev yapaktadır.

17. TKG Programının iki dönem arkadaşı biraraya gelmekten çok memnun oldular. Recep YILDIZ'a akşam yemeğinde konuk olan Ceylan AYTUGAN, dönem başkanını kendi şehrinde ağırlmak istediğini vurgulayarak, özel olarak davetini ileti. 

Benzer ziyareterin tekarlanmasının önemini vurgulayan Ceylan AYTUGAN ve Recep YILDIZ,  grup arkadaşlıklaraını daha iletiye taşımak konusundaki  ortak niyetlerini beliritiler. Türkiye'de birlikte geçirdikleri günleri ve programa ait anılarını konuştular  ve grup arkadaşlarını hasretle andılar.

Bu güzel buluşma haberini grubumuzla paylaşan değerli dostlarımıza teşekkür ediyoruz.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 1-13 Mart 2014 tarihleri arasında Ankara, Bursa, Adana, Mersin ve İstanbul illerinde  düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler programına  Almanya'dan katılan ve  heyet başkanlığı görevini üstlenen RECEP YILDIZ  otomobil ya sanayi, tıbbi cihazlar için parça üretimi, makine imalatı için aksam ve parça üretimi, metal işleme, ev aletleri, optik ve hassas parça üretimi yapan, makine sektöründe faaliyet gösteren  Yıldız CNC Drehtechnik şirketinin sahibi ve üst düzey yöneticisidir. Lahn-Dill Kreis Sanayi ve Ticaret Odası üyesidir.