Kıbrıs Türk Ticaret Odasının  22 Mart 2014 tarihinde yapılan 51. Genel Kurulunda Oda Meclis Üyeleri seçimi yapıldı. 

 6. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı RAMAZAN GÜNDOĞDU, Kıbrıs Türk Ticaret Odası Meclis Üyeliğine seçilmiş bulunmaktadır.

alt


alt

6. Türkçe Konuşan Girişimciler Programının  aktif bir katılımcısı olan RAMAZAN GÜNDOĞDU, KKTC'de Gazi Mağusa'da tersane işletmektedir. Girne'de bulunan   DELTA Marina'nın da sahibidir.

2009 ve 2011  yıllarında gerçekleşen DTİK  Dünya Türk Girişimciler Kurultaylarına, TOBB'un 60. Yıl etkinliklerine aktif katılım sağlayan RAMAZAN GÜNDOĞDU, 6. programdan itibaren, gerçekleşen Türkçe Konuşan Girişimciler Programlarının hemen hemen  tamamına bir gün süreyle iştirak etmiş ve yeni katılımcılarla Türkçe Konuşan Girişimciler Programı konusundaki izlenimlerini ve düşüncelerini paylaşmıştır.

Kıbrıs Türk Ticaret Odası Meclis Üyeliğine seçilen değerli arkadaşımızı kutlar, Odanın faaiyetlerine katkısı olacağı inanacıyla,  çalışmalarında başarılar dileriz. 

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun Kıbrıs Türk Ticaret Odası Genel Kurul toplantısına göndermiş olduğu çiçek de genel kurulun divan başkanlığının hemen yanında kürsünün sağ tarfında sergilenmiştir. Bu fotoğrafı bizizmle paylaşan Ramazan GÜNDOĞDU'ya teşekkür ederiz.

24 Mart 2014 tarihinde yapılan ilk meclis toplantsısıdna Kıbrıs Türk ticaret odası Yöneti kururlu başkanlığına Fikri TOROS seçilmiştir. Yeni Oda Başkanına ve yönetim kurulu üyelerine  başarılar diliyoruz.