15. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMINA ALMANYA'DAN KATILAN  FATİH DOĞAN ANKARA'DA METAL AKSAM ÜRETİM TESİSİ KURDU

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, İstanbul, Gaziantep ve Malatya illerinde düzenlenen 15. Türkçe konuşan Girişimciler Programına Almanya'dan katılan FATİH DOĞAN yatırım danışmanlığı şirketi sahibidir.

Çeşitli firmalar için Türkiye'deki üreticilere  sipariş vererek, makine parçaları ve metal aksam ürettiren FATİH DOĞAN,  Türkiye'de bir şirket kurdu.

İş ortağı ile birlikte Ankara'da OSTİM'de bir atölye kiralayan 15. TKg üyesi FATİH DOĞAN (sağda), otomobil sürüşü ve araba yarışlarına yönelik olarak simülasyon konsolunun metal üretimini yapmaktadır.  Simülasyon aletinin bilgisayar  programı bir  Alman firması tarafından tasarlanmıştır.

Yeni kurulan fabrikada, Almanya ve Fransa kökenli tarım makinesi üreticileri  için parça  üretimi de yapan FATİH DOĞAN yarı zamanlı olarak,  Ankara'ya yerleşmiş bulunmaktadır.

4 Nisan 2014 Cuma günü TOBB'u ziyaret eden  15. TKG programı üyesi FATİH DOĞAN  arkadaşımıza yeni işinde başarılar diliyor ve Ankara'ya hoş geldin diyoruz.