13. TKG PROGRAMINA İRAN'DAN KATILAN ALİ YEGANAH FARD İŞ GÖRÜŞMELERİ İÇİN ANKARA'YI ZİYARET ETTİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 13. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına İran Zencan'dan katılan ALİ YEGENAH FARD;   Zencan Ticaret Sanayi ve Madenler Odası Başkanı olarak görev yapmıştır.

İran Zencan'da Çinko madeni ve fabrikası işleten ALİ YEGENAH FARD, 13. TKG Programından sonra Kayseri'de bir şirket kurmuş ve çinko madeni satın almıştır.

Bu madenin işletme ruhsatının devir işlemlerini tamamlamak oldukça uzun sürmüştür. Dosyayı  takip etmek ve maden işletme  ruhsatını alabilmek için Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanığı ile görüşmek  üzere Ankara'ya gelen Ali Yegenah FARD TOBB'u da ziyaret etmiştir. 

alt

13. TKG üyesi Ali Yegenah FARD (ortada)  danışmanı ile birlikte 27 Mart 2014 Perşembe günü TOBB'a geldi.

alt

İran'da 15 gün tatil ile kutlanan NEVRUZ Bayramı vesilesiyle eşi ve çocukları ile birlikte Türkiye'ye gelen 13. TKG üyesi Ali Yegenah Fard (ssolda) Kayseri ve Ankara'daki  işleri ile de ilgilendi.

alt

13. Türkçe Konuşan Girişimciler programına İran'ın Zencan şehrinden katılan Ali Yeganeh FARD (sağda) ,  Ankara ve TOBB ziyareti kapsamında; henüz lise son sınıfta öğrenci olan  oğlunun, gelecek yıl TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesinde okuyabilmesinin koşulları hakkında bilgi almak üzere Üniversite yetkilileri ile görüştü.