Bulgaristan'dan 16. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı Myumyun Sali Myumyun Avrupa Birliği Ekonomik ve Sosyal Komite Toplantısında Bulgaristan'ı temsil etti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 16. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına  Bulgaristan'dan katılan Myumyun Sali Myumyun Avrupa Birliği Ekonomik ve Sosyal Komite tarafından 1 Nisan 2014 tarihinde Belçika'nın başkenti Brüksel'de  düzenlenen "Avrupa'nın Bölgeleri ve Şehirleri İçin: Gençliğin Bakışı" konulu konferansa Bulgaristan temsilcisi olarak katıldı.

Bulgaristan'da siyasi çalışmalarda da yeralan arkadaşımızı kutluyor ve başarılar diliyoruz.

Brüksel toplantısına ilişkin farklı fotoğraflara ulaşmak için Mumin Sali Mumin'a ait facebook profilini ziyaret etmeniz gerekmektedir.