Dünya Türk İş Konseyi - Balkanlar Bölge Komitesi Toplantısı, 12 Nisan 2014 Üsküp'te Yapıldı. 17. TKG üyesi TANER DEMİRCİ  Konuklarla Yakından İlgilendi 

alt

Dünya Türk İş Konseyi (DTİK) Balkanlar Bölge Komitesi  DEİK Yönetim Kurulu Üyesi Murat Yalçıntaş başkanlığında 12 Nisan 2014 Cumartesi günü Makedonya'nın başkenti Üsküp'te bir toplantı düzenledi.

DEİK / Türk-Makedon İş Konseyi Başkanı Hasan Hoşben ve Dünya Türk İş Konseyi (DTİK) Balkan Bölge Komite Başkan Yardımcısı Eyüp Tuna Kahveci’nin katılımları ile DTİK Balkanlar Komitesi yönetimi Makedonya’da yerleşik Türk girişimciler ile biraraya geldi.

Toplantıda TC Üsküp Büyükelçisi Gürol Sökmensüer de hazır bulundu.

alt

TC Üsküp Ticaret Müşavirliğinde yerel uzman olarak görev yapmakta olan 17. TKG Üyesi TANER DEMRİCİ Dünya Türk İş Konseyi - Balkanlar Bölge Komitesi Toplantısı içim ÜSKÜP'e gelen İTO eski başkanı ve DEİK Yönetim Kurulu Üyesi MURAT YALÇINTAŞ'a ev sahipliği yaptı, yakın ilgi gösterdi.  

Toplantıda Türk girişimcilere hitap eden DEİK Yönetim Kurulu Üyesi Murat Yalçıntaş, Türkiye’nin 2023 yılında dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına girmeyi hedeflediğini ve bu hedeflere ulaşmak için en önemli varlığının, insan kaynağımız ve girişimci ruhumuz olduğunu dile getirdi.

alt

Dünya Türk İş Konseyi Balkanlar Komitesinin Üsküp toplantısı konusunda DTİK web sayfasında yayınlanmakta olan ayrıntılı habere ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

Yeni Balkan Gazetesinde yayınlanmakta olan haberi küpurunu bilginize sunuyoruz.

alt

 

alt

alt

17. TKG Programına Makedonya'dan katılan TANER  DEMİRİCİ (sol başta) DTİK Balkanlar Komitesi üyeleri ile yakından ilgilendi.