17. TKG Programına Gürcistan'dan katılan ZURAB PHUTKARADZE, Kapadokya Bölgesini ziyaret etti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 1-13 Mart 2014 tarihleri arasında düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Gürcistan'dan katılan ZURAB PHUTKARADZE,  onbir marketten oluşan gıda perakende zinciri sahibidir.

Türkiye'den otuzsekiz farklı gıda markasının Gürcistan genelinde bayiliğini yapmaktadır. Türkçeyi iş yaptığı firmalarla sürdürdüğü görüşmeler sayesinde öğrenen Zurab PHUTKARADZE marketerinde helal gıda satmaktadır.

Zurab PHUTKARADZE (solda) Kapadokya gezisinde.

İstanbul ve Kayseri'deki firma ve fabrika ziyaretleri vesilesiyle Türkiye'de bulunan ZURAB PHUTKARADZE,  fırsattan yararlanarak, kısa bir tatil yapmış ve Kapadokya bölgesini deziyaret etmiştir.

Peri bacaları oluşumundan etkilenen ve çevrenin turizm potansiyelini beğenena rkadaşımzı ailesi ile birlikte bu bölgeyi  gezmek üzere tekrar gelmeye karar vermiştir.

Değerli arkadaşımıza iyi tatiller diliyor ve Türkiye ile Gürcistan arasındaki ticaretin gelişmesine katkıları nedeniyle teşekkür ediyoruz.