17. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMINA  BEŞ FARKLI ÜLKEDEN İŞ KADINLARI KATILDI

Türkiye Odalar ve Borsalar Biriiği tarafından 1-13 Mart 2014 tarihlri arasında Ankara, Bursa, Mersin, Adana ve İstanbul illerinde düzenlenen 17. Türkçe Konuşan girişimciler Programına  beş farklı ülkden beş kadın girişimci iştirak etmiştir.

alt

Rusya Federasyonu Tataristan Özerk Cumhuriyeti temsilcisi JULİA STRUNENKOVA (sol başta),  Rodos Adası'ndan  GÜLER ŞEYH (soldan 2.), Almanya'dan JALE YILMAZER (soldan 3.), KKTC'den  İLKE ÖZERLAT (sağdan 3.) ve Karadağ temasilcisi  MİRELA PALAMAR (sağ başta) 17. TKG heyetinin girişimci kadın üyeleri Anıtkabir'de Atatürk'ün huzurunda duygulu anları paylaştılar. 

alt

17. TKG programına katılan girişimci kadınlar İLKE ÖZERLAT (sol başta)  JULİA STRUNENKOVA (soldan 2.) MİRELA  PALAMAR (sağdan 2.) ve JALE YILMAZER (sağ başta) kıs asürede yakın arkadaş oldu.

alt

Programa Karadağ'ı temsilen katılan MİRELA PALAMAR, T.C. Büyükelçiliği' nde yerel uzman olarak görev yapmaktadır. Karadağ temsilcisi MİRELA PALAMAR 8 Mart Dünya Kadın Günü  kutlaması ndneiyle kendilerie çiçek armağan eden Kazak heyetine teşekkür etti.

alt

Tataristan'dan JULIA STRUNENKOVA   (solda) ve KKTC'den İLKE ÖZERLAT (sağda) 18. TKG heyetinin erkek üyelerinin  8 Mart Dünya Kadın Günü nedeniyle çiçek vermesinden   çok mutlu oldular.      

Rusya'nın Özerk Bölgelerinden Tataristan'dan 17. TKG programına katılan JULİA STRUNENKOVA (solda), konaklama alanında faaliyet  göstermekte ve genç gezginlere yönelik bir hostel işletmektedir. Programdan sonra aile işletmesi olan hosteli devrederek, İstanbul'da turizm sektöründe çalışan bir firmada rehber ve tercüman olarak çalışmaya başlamıştır. 

KKTC'den 17. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına katılan İLKE ÖZERLAT (sağda) aile işletmesi olana ÖZERLAT KAHVE'nin  satış pazarlama sorumlusu olarak yöneticiliğinmi yapmaktadır.  

alt

Programa Yunanistan'ın  Rodos Adası'ndan katılan kocası MUSTAFA SIEH'e eşlik eden GÜLAY SIEHise oto kiralama ve servis istasyonu işletmesi yapan aile şirketinde görev yapmaktadır.

17. TKG programının kadın girşimcileri Bursa TSO ev sahipliğinde Muradiye Külliyesi karşısındaki Darülziyafe Lokantası'nda düzenlenen  akşam yemeğinde hoş anılar paylaştı.

alt

TOBB tarafından düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan kadın girşimciler JALE YILMAZER (arka sırada, solda)  JULİA STRUNENKOVA (arka sırada sağda) İLKE ÖZERLAT (ön sırada sol başta, MİRELA PALAMAR (sağdan 2.) ve GÜLER ŞEYH (sağ başta) Darülziyafe'deki müzikli akşam yemeğinde birlikte eğlendi ve neşeli anlar paylaştı.

alt

8 Mart  Dünya Emeçi kadınlar Günü nedeniyle 17. TKG grubunun Kazakistan temsilcileri gruptaki kadın arkadaşlarına birer buket çiçek hediye etti. Ayrıca tüm grup adına kadın girşimcilere hayat ağacı formunda gümüş kolye hediye edilidi. 

alt

17. TKG üyesi JALE YILMAZER  8 Mart 2014  Cumartesi sabahı otobüste yapılan kutlama töreninde  duygulu anlar yaşadı.

17. Türkçe Konuşan Girişimciler  Programına Almanya'da katılan JALE YILMAZER'in  finasman ve fotovolkaik sistemler alanlarında çalışan iki şirketi bulunmaktadır.