Konuk Girişimciler Mersin Ticaret Borsasının Faaliyetleri Hakkında Bilgi Aldı 

alt

17. TKG heyeti Mersin Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı ÖMER ABDULLAH ÖZDEMİR ile Mersin TB binası önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.   

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 1-13 Mart 2014 tarihler arasında düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı kapsamında Mersin'i ziyaret eden konuk girişimciler 10 Mart 2014 Pazartesi günü sabahı Mersin Ticaret Borsası'nı ziyaret etti.

alt

Mersin Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı ÖMER ABDULLAH ÖZDEMİR ve TB Genel Sekreteri İSMAİL SARI tarafından karşılanan konuk heyet üyelerine  Borsa Meclis Salonında bir sunum yapıldı.

alt

17. TKG heyeti üyeleri Mersin Ticaret Borsası tarafından yapılan sunumu ilgiyle izledi ve uygulama ayrıntıları hakkında sorular yönelterek bilgi aldılar. 

alt

17. TKG heyet  başkanı Almanya'da RECEP YILDIZ  (solda) ve Mersin Ticaret Borsasaı Başkanı  ÖMER ABDULLAH ÖZDEMİR  (sağda) ve ekibini Almanya'ya  davet etti.

Konuk heyet üyeleri  Borsadaki üst düzey karşılama ve  9 Mart 2014 Pazar günü  düzenlenen öğle yemeği nedeniyle de Mersin Ticaret Borsası Başkanına teşekkürlerini ülkelerinin yerel özelliklerini taşıyan ve anı değeri olan  çeşitli hediyeler sunarak  ifade ettiler.  

alt

Irak temsilcisi AMEER M. HASSAN FAHMI  (sağda) Mersin Ticaret Borsası Başkanına  Kerkük Türkmen İşadamları Derneği  adına bir tabak sundu.

Mersin Ticaret Borsası tarafından konuk girişimcilere Borsa Meclis Salonunda Mersin'in tarımsal üretimi hakkında ve narenciye ticareti hakkında ayrıntılı bilgi  sunuldu.

alt

KKTC temsilcileri İLKE ÖZERTLAT (sol başta) ve MUSLU AKGÜNEY (sağ başta) Mersin Ticaret Borsası Genel Sekreteri İSMAİL SARI'ya  (ortada) 17. TKG grubu adına heyetin Mersin Ticaret Borsası tarafından konuk edilmesindeki özel katkıları nedeniyle  teşekkürlerini ifade ettiler.  

17. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına katılan konuklar  9 Mart 2014 Pazar günü Mersin 9.Uluslararası Tarım Fuarı'nı ziyaret ederek, yetkililerden bilgi almıştır.

17. TKG heyetinin  9. Mersin Tarım Fuarını ziyareti Haberler Mersin Com internet sitesinde yayınlanmıştır. Haberin ayrıntılarına ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.  

alt

9 Mart 2014 Pazar günü, Mersin TSO  Genel Sekreteri İSMAİL SARI'nın ev sahipliğinde Mersin sahilidne bulunan Aşina restoranda gerçekleşen öğle yemeğinde konuklar neşeli anları ve lezzetli balıkları paylaştı.

alt

Tacikistan'dan HOKIMDJON JABOROV (solda) ve Özbekistan'dan ALİSHER AZİMOV Mersin Ticaret Borsası ev sahipliğinde düzenlenen öğle yemeğinde ikram edilen  yerel mutfağın özel tadlarını çok beğendiler.