17. TKG Heyeti Bursa OSB'de  ve  Adana Organize Sanayi Bölgelerinde Fabrikaları Gezdi

alt

Bursa'da Nestle-Erikli Su Üretim Tesislerinde  firma yöneticileri TKG heyetini konuk etti. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 17. TKG Programına  22 ülke  ve 2 özerk bölgeden toplam 44 girişimci katılmıştır.

alt

1-13 Mart  2014 tarihlerinde İstanbul, Ankara, Bursa, Mersin ve Adana'da  gerçekleşen 17.  Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcıları  Bursa ve Adana Organize sanayi Bölgelerinde fabrikaları gezdi ve yetkililerden bilgi aldı. 

Adana Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafıundan  konuk girişimcilere Adana sanayisi ve OSB'nin özlelikleri hakkında sunu yapıldı ve konukların alüminyüm  metal işleme, güneş paneli vb fabrikaları ziyaret etmeleri sağlandı.

alt

17. TKG heyeti Adana Organize Sanayi Bölgesi salonunda sunum izledi.

alt

Adana'da metal üretim tesisleri ziyaretinden konuklar  memnun kaldı.

alt

17. TKG üyeleri Adana yaptıkları fabrika ziyaretlerinden çok etkilendiler ve memnun kaldılar.

alt

17.Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan konuklar  Bursa'da Özdilek Fabrikasında  üretim sürecini yakından inceleyerek, yetkililerden  bilgi aldı.

alt

17. TKG Grubu ÖZDİLEK Firmasının yönetcileri ile fabrikanın bahçesinde sohbete devam etti.. 

alt

Bursa OSB'de ÖZDİLEK Fabrika Ziyaretinde  konuklar havlu üretim tesislerinde ürtetimi yakından gördü ve otomatik makinelerin çalışma görüntsünü çok etkileyici buldu.

alt

TOBB tarafından düzenlenen 17. TKG programına katılan konuk girişimciler fabrika yönetisinin açıklamalarını ilgiye dinledi.