alt

17. TKG programı; konuk heyetin 2 Mart 2014 Pazar günü İstanbul'da Beylikdüzü'nde bulunan TÜYAP Fuar Merkezinde açılmış ola Banyo ve Mutfak Fuarını ziyaret etmesiyle başladı. Konuklar Ankara, Bursa ve Mersin'de de fuarları ziyaret etti.  

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından  1-13 Mart 2014 tarihleri arasında düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı kapsamında konuk heyet üyelerinin İstanbul, Ankara, Bursa ve Mersin'de açılan fuarları ziyaret etme olanağı sağlanmıştır.

alt

Özbekistan temsilcileri  ALİSHER AZİMOV  (solda),  BAHTİYOR KHAİTOV  (ortada)  ve  ULUGBEK HOLMATOV  (sağda) fuar ziyaretinde yararlı bağlantılar kurdu. 

alt

Konuk heyet üyeleri 1-2 Mart 2014 Cumartesi ve Pazar günleri İstanbul'da bulundukları sırada  şu fuarları ziyaret etmiştir:  

- 9.Uluslararası Mutfak Banyo Mobilyaları ve Ankastre Cihazlar Fuarı

- 26.Uluslararası Seramik, Banyo, Mutfak Fuarı    

alt

- 9.İstanbul Bahçe Mobilyaları, Bahçe Mimarisi, Aksesuarları Fuarı  

- Aysaf 12. Uluslararası Ayakkabı Yan Sanayi Fuarı- İstanbul Fuar Merkezi      

-Kongre, Toplantı, Etkinlik Fuar ve Zirvesi- İstanbul Kongre Merkezi

-Uluslararası Motosiklet, Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı- İstanbul Fuar Merkezi

alt

17. TKG üyeleri, 6 Mart 2014 Perşeme günü Ankara'da ATO Kongre Merkezinde açılan 8. Uluslararası Yapıdecoor Ankara 2014  Fuarını ziyaret  etmiş ve firmaların yöneticileri ile görüşme fırsatı bulmuştur.

Program kapsamında konuk girişimcilerin  8 Mart 2014 Cumartesi günü Bursa'da bulundukları sırada, Bursa TÜYAP Merkezinde açılan 2. Mobilya Dekorasyon ve Aksesuarları Fuarını ziyaret etmeleri sağlanmıştır.

alt

Irak Kerkük'ten gelen girşimciler fuar ziyaretleri ile yakından ilgilendiler ve çok sayıda firma ile görüşteler.

17. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı kapsamında son fuar ziyareti ise Mersin'de gerçekleşmiştir. 9 Mart 2014 Pazar günü Mersin 9.Uluslararası Tarım Fuarını ziyaret eden konuklar, yetkililerden bilgi almıştır.

17. TKG heyetinin  9. Mersin Tarım Fuarını ziyareti Haberler Mersin internet sitesinde yayınlanmıştır. Haberin ayrıntılarına ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.  

Konuk heyet üyeleri 12 Mart 2014  Çarşamba günü TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde açılan kapı pencere fuarını ziyaret etti.

- 15.Uluslararası Pencere Fuarı

- 4.Cam Ürünleri ve Uygulamaları Fuarı 

- 6.Uluslararası Kapı, Kepenk, Kilit Aksesuarları Fuarı

alt

Tacikistan temsilcisi HOKIMDJON JABOROV  Kapı Pencere fuar ziyaretinden çok memnun kaldı, yararlı bağlantılar kurdu ve yeni iş anlaşmaları yaptı.

alt