alt

11. TKG Üyesi, Afganistan'dan Dr. Ahmad Arsalan KARİMİ   İstanbul'da 28-31 Mart 2014 tarihleri arasında  düzenlenen "2. Ev Dışı Tüketim Ürünleri Fuarı"nı ziyaret etti.

alt

11. TKG üyemiz Ahmad Arsalan KRİMİ Fuarda Vita Standını ziyaret ederek, firma yetkililerinden bilgi aldı.

11. TKG Programına Afganistan'dan katılan Dr. Ahmad Arsalan KARİMİ 28-31 Mart 2014 tarihlerinde İstanbul'da CNE EXPO'da düznelenen "2. Ev Dışı Tüketim Ürünleri Fuarını ziyaret etti.

Fuarda farklı markaların standlarını ziyaret eden ve yeni iş bağlantıları için görüşmeler yapan Dr. Ahmad Arsalan KARİMİ;  Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 16-27 Ekim 2011 tarihlerinde düznelenen 11. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Afganistan'dan katılmıştı.

Medikal ürünler ve ilaç ticareti ile ilgilenen 11. TKG grubu üyemiz, Programdan sonra İstanbul'a ilaç ve temizik ürünleri ticareti yapmak üzere FARMAIST ilaç ve Temizlik adında bir  şirket kurarak, Türkiye'dan Afganistan'a  farklı sektörlerde mal ihraç etmeye başlamıştır.

Türkiye ile Afganistan arasındaki ticaret hacminin yükselmesine katkıda bulunan değerli arkadaşımıza başarılar  diliyoruz.

alt

 

Türkiye'de son 10 yılda 15 milyar dolar ciroya ulaşan ev dışı tüketim sektörü konusunda, CNR Holding kuruluşu Sine Fuarcılık organizasyonu ve Ev Dışı Tüketim Tedarikçileri Derneği (ETÜDER) işbirliğinde Ev Dışı Tüketim Ürünleri Fuarı (EDT EXPO), 28-31 Mart 2013'te CNR EXPO İstanbul'da düzenlendi.

Başta otel ve restoranlar olmak üzere her türlü işyerinin temizlik, gıda ve sarf malzemeleri tedarikinin sağlandığı bu yeni pazar, ev dışı tüketim sektörünü oluşturmaktadır. 

Fuarda her türden temel gıda, temizlik, hijyen, içecek ve pastacılık ürünleri, sarf malzemeleri,masa üstü malzemeler, profesyonel mutfak ekipmanları, endüstriyel temizlik ekipmanları, aşçılık malzemeleri ve ekipmanları, tek kullanımlık ürünler, soğuk hava depoları ve araçları ve lojistiği, otel-restoran tekstil ürünleri, otel buklet malzemeleri, üniforma ve iş kıyafetleri, bilgisayar yazılım teknolojileri'nden danışmanlık şirketlerine kadar uzanan bir yelpazede tedarikçilerinin hizmetleri de yer almıştır.

alt

2. Ev Dışı Tüketim Ürünleri Fuarıyla ilgili detaylı bilgiye bu linkten ulaşmak mümkündür.

2. Ev Dışı Tüketim Ürünleri Fuarı hakkında Dünya Gazetesinde yayınlanan habere ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

alt

Fuarla ilgili ayrıntılara Lezzet Markaları Derneğinin web sayfasından da erişmek mümkündür.