alt

16. TKG Programı heyet başkanı EŞREF CAN TENLİK  (sağ başta)  Adana Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı ATİLA MENEVŞE'ye (ortada)  Frankfurt kentinin simgeleri işlemeleri olan bir tabak sunmuştur.  17. TKG heyeti başkanı RECEP YILDIZ (solda) hediye takdim törenine eşlik etmiştir. 

16. TKG Heyet Başkanı Eşref Can Tenlik 17. TKG heyetini Adana'da karşıladı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 25 Kasım-5 Aralık 2012 tarihleri arasında Ankara, Manisa, İzmir ve İstanbul'da  düzenlenen 16. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Almanya'dan katılan ve grubun heyet başkanlığını üstlenen EŞREF CAN TENLİK aslen Adana kökenlidir. 

EŞREF CAN TENLİK Halen Adana'da aile işletmesinde iç çamaşırı çeşitleri üretmekte, ayrıca Türkiye'deki başka üreticilerden temin ettiği çorap, pijama vb iç giyim  ürünleri ile biirlikte  başta Almanya olmak üzere Avrupa pazarına ihraç etmektedir.

17. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı kapsamında Adana ziyareti olduğunu öğrenen EŞREF CAN TENLİK, baba ocağı Adana ilinde yeni dönem arkadaşlarına ev sahipliği yapmak üzere kendi olanakları ile programın Adana bölümüne  katılmıştır.Almanya Frankfurt'dan uçakla doğrudan Adana'ya gelen EŞREF CAN TENLİK,  10 Mart 2014 Pazartesi günü 17. TKG heyeti ile Adana Ticaret Odası toplantısında buluşmuştur.

Adana'daki iç çamaşırı dikim atölyesi nedeniyle Adana Ticaret Odası üyesi de olan  EŞREF CAN TENLİK,  Adana Ticaret Odasında yaptığı konuşmada; TKG programını önemine değinmiş, rogramı yararlarını anlatmış ve 17. TKG Programı katılımcıları ile tanışmaktan ve Adana ziyaretine eşlik  etmekten duyduğu memnuniyeti ifade etmiştir. 

alt

16. TKG heyet başkanı EŞREF CAN TENLİK (sağ başta) Adana Ticaret Odası yöneticileri ile tanışmaktan memnun oldu.

EŞREF CAN TENLİK, 17. Türkçe Konuşan Girişimciler  heyetinin Adana programını tamamına eşlik etmiştir. Adana Ticaret Borsası ziyaretine, Adana Sanayi Odası ziyaretine de katılmış ve 17. TKG grubu ile birlikte Adana Sanayi Odası ev sahipliğinde düzelenen ikili iş görüşmelerine de iştirak etmiştir. 

alt

Eşref Can Tenlik (soldan 4.) Adana Ticaret Borsası ziyaretine 17. TKG heyeti üyeleri ile 

11 Mart 2014 arihinde Adana Sanayi Odasının ev sahipliğinde gerçekleşen iş görüşmeleri sırasında bir tekstil firması ile anlaşan ve yeni bağlantılar yapan EŞREF CAN TENLİK, 17. grubunun  kendisine şans getirdiğini ve yeni kapılar açtığını ifade etmiştir. 

17. Türkçe Konuşan Girişimciler heyetinin Adana'daki soyal programlarına da katılan EŞREF CAN TENİK,  heyet üyeleri ile birlikte 11 Mart  2014 Salı gece yarsısı uçakla İstanbul'a gitmiştir. 

İstanbul'da konuk heyet üyeleri ile birlikte Bilek Otelde konaklayan EŞREF CANTENLİK; 12 Mart 2014 Çarşamba günü İstanbul Ticaret Odası ziyaretine katılmış ve İTO ev sahipliğinde düzenelenen ikili ş görüşmelerinde yeni firmalarl görüşme fırsatı bulmuştur.

Bu görüşmeler sırasında bir çorap firması ile anlaşarak, hemen aynı gün bir parti mal siparişi vermiş ve Almanya'ya gönderilmesini sağlamıştır. 

İTO toplantısından sonra 17. Türkçe Konuşan grubu üyeleri ile vedalaşan EŞREF CAN TENLİK, aynı gün akşam saaterinde Almanya Frankfurt'a dönmüştür.

alt

EŞREF CAN TENLİK (solda) İstanbul Ticaret Odası  ziyaretine  heyet otobüsü ile gitti.