17. Türkçe Konuşan Girişimciler Heyeti İstanbul Ticaret Odası Tarafından Düzenlenen İkili İş Görüşmelerinde Yeni Bağlantılar Yaptı.

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 1-13 Mart 2014 arihleri arasında düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı kapsamında ülkemize gelen konuklar 12 Mart 2014 Çarşamba günü İstanbul Ticaret Odası'nı ziyaret etti. 

alt

İstanbul Ticaret Odasında konuklar İTO Meclis Salonunda ağırlandı. İTO Yönetim Kurulu Üyesi SERVET SAMSAMA tarafından yapılan açılış konuşmasının ardından,  İTO müşaviri  NEVZAT EREN  tarafından konuk girişimcilere Türkiye ekonomisi hakkında bir sunum yapıldı.

alt

TKG heyeti İstanbul Ticaret Odası Meclis Salonunda konuk olmanın deneyimini paylaştı. 

alt

Tacikistan'dan  HOKİMDJON JABAROV (solda) ve Azerbaycan'dan RAMİLALİYEV (sağda) İTO'daki toplantıdan ve ikili iş görüşmelerinden  memnnu kaldı.

alt

17. TKG programı Afganistan temsilcilerinin İTO Yönetim Kurulu Üyesine kaftan giydirmesinin ardından KKTC grubu  işlemeli bir  tabak  armağan etti.

Kazakistan temsilcileri  YERMEK ABDİMANAPOV    SAKEN TIHANOV    ve  DARKHAN BİTİMSHİNOV  İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi SERVET SAMSAMA'ya bir Kazakistan başlığı sundular.

alt

Azerbaycan temsilcileri  JAHANGIR SHAFIZADA (sağ başta)  RAMIL ALIYEV (soldan 2.),  Heyet Başkanı  RECEP YILDIZ  (sol başta) eşliğinde İTO Yönetim Kurulu Üyesi SERVET SAMSAMA'ya (sağdan 2.) bir tabak sundular. 

alt

Kosova temsilcisi MUHEDIN METEHIU (sağda) İTO'da yararlı görüşmeler yaptı.

İstanbul Ticaret Odası ev sahipliğinde düzenlenen ikili iş görüşmeleri çok verimli ve başarılı oldu. Çok sayıda İstanbul firmasının katldığı iş görüşmelerinden  konuk heyet üyeleri çok memnun kaldı ve  yeni bağlantılar yapma şansı buldu.  

alt

İstanbul ticaret Odasında gerçekleşen  ikili iş görüşmelerini video ile kayıt altına alan 17. TKG programına  Rusya Fererasyonu Tataristan Özerk Cumhuriyeti'nden katılan  YULIYA STRUNENKOVA'ya (soldan 3.) çok teşekkür ederiz. Videoyu izlemek için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.

alt

iTO  kafeteryasında ikram edilen öğle yemeğinin ardından, başta Tacikistan'dan HOKIMDJON JABOROV (sağda) olmak üzere konuk heyet üyeleri TÜYAP'a kapı pencere fuarını ziyaret etmek üzere İTO yöneticilerine teşekkür ederek,  vadalaştılar.