DOSTLUK ORTAMI KISA SÜREDE KURULDU

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 17. TKG Programına  22 ülke  ve 2 özerk bölgeden toplam 44 girişimci katılmıştır.

1-13 Mart  2014 tarihlerinde istanbul, Ankara, Bursa, Mersin ve Adana'da  gerçekleşen 17.  Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcıları İstanbul'da buluştu.

Konuklar  İstanbul'a ulaştıkları ilk gün olan 1 Mart 2014 Cumartesi  günü, toplu olarak fuar zyaretleri ile programa başladıkları için, kısa sürede birbirleriyle kaynaştı ve program süresince samimi bir arkadaşlık ortamını paylaştı.

alt

Irak'tan  AMEER M. HASSAN FAHMI (sol başta) , 13. TKG Programına Tacikistan'dan katılmış olan  AZİZ HAMDAMOV (soldan 3.),  Almanya'dan JALE YIMAZER  (sağdan 2.)  ve   Irak'dan  YASHAR JASIM ABED MOHAMED (sağ başta) İstanbul Güneş Otelde 1 Mart 2014 Cumartesi günü gerçekleşen ilk tanışma anından bir anı. 

Programın yoğun içeriği nedeniyle  konuklar otelde bulundukları akşam saatlerinin büyük bölümünü çalışarak geçirdiler. 

alt

Kazakistan'dan DARKHAN BİTİMSHİNOV (solda) KKTC'den MUSLU AKGÜNEY (ortada) ve Gürcistan'dan  ZURAB PUHUTKARADZE  Güneş Otelde  grup toplantsında neşeli anlar paylaştı.

alt

Afganistan'dan  MOHD MUSTAFA ELMİ   (sol başta), Özbekistan'dan ULUGBEK HOLMATOV   (solda 2.) , Türkmenistan'dan   MAKSAT SOLTANMYRADOV  (sağdan 3.)  ve  Özbekistan'dan ALİSHER AZİMOV (sağ başta)    grubun Ankara'da konakladığı Gür Kent Oteli yöneticisi Füsun Hanım (soldan 3.) ile birlikte.

alt

17. TKG üyeleri  8 Mart 2014 Pazar günü Bursa'da uzun bir iş günü ardından  havalanı yolunda otobüsteki neşeli hallerini fotoğrafla belgeledi.

alt

Yunanistan Batı Trakya'dan MEMET MOLLA ALI MEMET  (solda) ve Azerbaycan'dan  JAHANGIR SHAFIZADA  (solda) heyet  otobüsünde ülkeleri ndeki gıda sektörü hakkında sohbet etti.

alt

17. TKG grubu Ankara'daki  Bakanlık ve kurum ziyaretlerine grup otobüsü ile gitti.

alt

8 Mart 2014 Emekçi Kadınlar gününde; Tataristan'dan JULIA STRUNENKOVA   (sağda) Kazakistan grubu adına çiçek sunan  YERMEK ABDİMANAPOV (ortada) ve heyet başkanı RECEP YILDIZ (solda)  ile sabah programa başlamadan önce  otobüste yapılan kutlama  töreninde duygulu anlar yaşandı. 

alt

Almanya'dan CEYLAN AYTUGAN (sol başta), Özbekistan'dan BAHTİYOR KHAİTOV (soldan 2.), Makedonya'da TANER DEMİRCİ (soldan 3.),  Irak'tan AMEER M. HASSAN FAHMI (soldan 4.), Irak'tan YASHAR JASIM ABED MOHAMED (sağdan 3.), 17. TKG grubunun Babası İran'dan MOHAMMAD JAFAR SALEHI (sağdan 2.) ve Gürcistan'dan  ZURAB PUHUTKARADZE (sağbaşta) İstanbul'da Bilek Otel'de vedalaşma töreninde duygulu anlar yaşadı.

alt

17. TKG programına katılan konuk girişimcilerden Azerbaycan'dan RAMIL ALIYEV (solda) ve Kırgızistan'dan  KANTEMİR AMİTOV  (sağda),  oteldeki mola anlarında  kendi aralaraında iş görüşmeleri yaparak, faaliyet gösterdikleri sektörlerdeki işbirliği olanaklarını araştırdı.

alt

Asya ve Avrupa kıtaları arasında dotluk bağları gelişti ve Özbekistan'dan ULUGBEK HOLMATOV (solda) ve Arnavutluk'tan ALMİR KULLA (sağda) kısa sürede arkadaş oldu.

alt

Sırbistan Sancak'tan SAFET ALOMEROVIC (solda) Bosna Hersek'ten İSMAR ZAHİROVIC (sağda) ile birlikte  Bursa TSO ziyaretinde Balkan dayanışması anı fotoğrafında.              

alt

Gürcistan'dan ZURAB PUHUTKARADZE (solda) Tacikistan'an  HOKIMDJON JABOROV(ortada) ve Azerbaycan'dan RAMİL ALİYEV (sağda) farklı ülkelerden  yeni dostluklar kurdular.

alt

KKTC'den MUSLU AKGÜNEY  (solda) ve  Almanya'dan  RECEP YILDIZ (sağda) programı başaırlı geçmesi ve grup içi iletişimin güçlenmesi için özel çaba gösterdiler ve görev üstlendiler. 

alt

17. TKG programna kKTC'den katılan MUSLU AKGÜNEY (solda)  Bursa Yenişehir havalanında aşanan beş saatlik gecikme sırasında heyet üyelerinin çeşitli oyunlarla oylanması içinözel çaba gösterdi.

alt

Makedonya'dan TANER DEMİRCİ (solda 2.)  uzun bekleyiş zamanını arkadaşları için çeşitli eğlenceler düzenleyerek neşeli hale getirdi.

Makedonya'dan programa katılan TANER DEMİRCİ'nin başarılı sunumu ile gerçekleşen  sessiz sinema ve  kelime bulmaca oyunları videolarına ulaşmak  için bu linkin tıklanması önerilmektedir.

17. TKG programına Sırbistan'ın Sancak Bölgesinden katılan ve otomotiv yedek paraça  sektöründe faaliyet gösteren SAFET ALOMEROVIC sessiz sinema oyunu gönüllü anlatıcısı olarak arkadaşlarının güzel vakit geçirmeisni sağladı.  

alt

17. TKG üyesi SAFET  ALOMEROVIC'in  (ortada) anlattığı filmi tanımaya çalışan dönem arkadaşları ilgiyle izliyor.

Bir başka videoya ulaşmak isterseniz bu linki ziyaret etmeniz gerekecektir.