Konuk Girişimciler İstanbul'un Tarihi Yüzü ile Eminönü  Bölgesinde Karşılaştı

alt

17. TKG katılımcıları İstanbul Eminönü'nde bulunan YENİ CAMİİ merdivenlerinde grup fotoğrafı çektirike bir yandan da İstanbul'un kalablıklara alışkın güvercinlerini beslemeyi ihmal etmedi.

1-13 Mart 2014 tarihlri arasında düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına katılan konuk girişimciler için 2 Mart 2014 Pazar günü günü rehber eşliğinde hızlandırılmış bir kültür gezisi düzenlenmiştir.

alt

17. TKG programına Almanya'dan katılan RIFAT KAZANCIOĞLU (sağ başta), İran'dan  MOHAMMAD JAFAR SALEHI  (sağdan2.) ve Irak-Kerkük'ten ABDAL AMEER M. HASSAN FAHMI  (sağdan 3.) program kapsamında düzenlenen müze ziyaretlerini ilginç buldu.  

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 17. TKG programına katılmak üzere yirmiiki ülke ve iki özerk bölgeden İstanbul'a gelen konuk girişimciler için düzenlen tarihi bölge gezisinde rehber  LALEHAN KARADENİZ  konuklara İstanbul'u tarihi hakkında bilgi vermiş ve Eminönü Bölgesindeki tarihi yapıları gezdirmiştir.

İstanbul Boğazında gerçekleşen tekne turunun ardından, Eminönü İskelesinden başlayan rehber eşliğindeki yürüyüşle  tarihi camileri, surları ve   hanları gören konuklar  ara ara devam eden yağmura rağmen bolbol fotoğraf çekmiştir.

Rüstem Paşa Camii, Yeni Camii, ve Mısır Çarşısını ziyaret eden konuklar, Ankara uçağı öncesinde kısa zamanda yoğunlaştırırlmış bir tarihi mekanlar turu  yapma olanağı buldukları için çok memnun kalmışlardır.