6. TKG  GRUBU ÜYEMİZ RAMAZAN GÜNDOĞDU TELEVİZYON PROGRAMLARINA DAVET EDİLMEKTEDİR

alt

TOBB tarafından düzenlenen 6. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına KKTC'den katılan   RAMAZAN GÜNDOĞDU  ADA TV'de gündemi değerlendirdi. 

6. TKG Programı katılımcısı ve TKG programı  sözcüsü Raamzan GÜNDOĞDU, 14 Mart 204 Cuma günü saat 21.00'e Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde yayın yapmakta olan ADA TV'de  Anıl KAYA'nın sunuculuğunu üstlendiği   MAĞUSA GÜNDEMİ başlıklı programa  katılarak gündeme ilişkin görüşlerini ifade etti ve değerlendirmelerde bulundu.  

İktisatçı Erçin ŞAHMANRAN ile birlikte ADA TV' de programa konuk olan Ramazan GÜNDOĞDU,  gündeme ilişkin soruları yanıtladı, görüşlerin  ve önerilerini paylaştı.  

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 6. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına KKTC'den katılan Ramazan GÜNDOĞDU, Gazi Mağusa'da tersane  işletmektedir. Ayrıca  Girne'deki yat limanı,  Delta Marina'nın sahibidir. Kuzey Kıbrıs Sanayi Odası yönetim kurulunda görev yapmıştır. Geçen dönemde KKTC'de aktif olarak siyasete girmeye karar verip, milletvekili seçimlerine katılmıştır.

Değerli arkadaşımıza başarılar diliyoruz.