alt

17. TKG Programına katılan konuk girşimciler İstanbul'da tekne turunda tanıştı ve renkli anlar paylaştı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 1-13 Mart 2014 tarihleri arasında düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı TÜYAP Fuar ziyaretleri nedeniyle İstanbul'da başladı.

alt

17. TKG programına katılmak üzere yirmiiki ülke ve iki özerk bölgeden gelen kırkdört katılımcı ilk kez İstanbul'da biraraya geldi. Tanşma toplantısını İstanbul'da Güneş Otel'de gerçekleştrien 17. TKG grubu TÜYAP fuar ziyaretleri sırasında kısa sürede birbirleriyle arkadaş  oldu.

2 Mart 2014 Pazar günü fuar ziyaretlerinin ardınan  Ankara uçağını saatini beklerken 17. TKG grubu için hızlandırılmış bir İstanbul şehir uru düzenlendi.

Lalehan KARADENİZ'in rehberliğinde, Eminönü TURYOL iskelesinden  yolcu teknesine binen 17. TKG grubu katılımcıları tekne gezisinde neşeli anlar paylaştılar ve dostlukları geliştirme fırsatı buldular.

alt

Tacikistan grubu: ABDUSAMAD KHAMIDOV (sol başta) FIRDAVS HOJIMURODOV (sağdan 2.) ve HOKIMDJON JABOROV (sağ başta) 

Konuklar, Haliç'ten kalkıp, Marmara Denizine uğryan ve  İstanbul Boğazını kıyısı boyunca yolua devam eden tekne gezisi sırasında rehber Lalehan KARADENİZ'in açıklamaları eşliğinde önemli tarihi yapıları görmüş, iki kıyıdaki tarihi yalıların hikayeleri hakkında bilgi almışır. 

Zaman zaman artan yağmur ve rüzgara rağmen İstanbul Boğazında iki yakada uzanan tarihi evlerin fotoğraflarını çeken 17. TKG grubu üyeleri bu geziden çok memnun kaldılar.

alt

17. TKG programna Makedonya'dan katılan  TANER DEMİRCİ (soldan 2.) , Rusya Tataristan temsilcisi JULIA STRUNENKOVA (sağdan 2.) ve  Kazakistan  delegesi YERMEK ABDİMANAPOV  (sağ başta)   tekne gezisinde neşeli anlar paylaştılar.    

alt

Asya ve Avrupa kıtasını bağlayan Boğaziçi Köprüsü ve Fatih Köprüsü'nün altından geçen teknede  farkı görüntüler önüne  grup fotoğrafı çekebilmek için uğraşmak ayrıca neşeli bri ortam yaratmış oldu.

Anadolu ve Rumeli kıyılarıını yakından görmenin mutluluğunu paylaşan 17. TKG programı katılımcıları   tekne turundan grup içi arkadaşlığı ilerletmiş olarak döndüler.

alt

Özbekistan, Türkmenistan ve Tacikistan temsilcileri  tekne turunda neşeli anlar paylaştı.

alt

Irak kerkük'ten ABDAL AMEER M. HASSAN FAHMI   (solda)  Yunanistan Batı Trakya'dan  MEMET MOLLA ALI MEMET  (sağda)  İstanbul Boğazında tekne gezisinde birlikte fotoğraf karesinde buluştular.            

alt

17. TKG programının heyet başkanı Almanya'dan RECEP YILDIZ (sağda) tekne gezsinde  grup üyeleri ile hatıra fotoğrafında buluştular.

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen  17. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan  konuklar  2 Mart 2014 Pazar günü yaptıkları İstanbul Boğazı tekne turunda  soğuk ve yağmurlu havaya rağmen çok  eğlendi ve neşeli anlar paylaştı.