KKTC'DE  TKG ÜYELERİ DURUM DEĞERLENDİRMESİ YAPTI

17. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına KKTC'den katılan MUSLU GÜNEY, 6. TKG Programı katılımcısı RAMAZAN GÜNDOĞDU'yu ofisinde ziyaret etti.

alt

MUSLU AKGÜNEY (solda),  17. TKG heyetini Ankara'da ziyaret etmiş olması nedeniyle RAMAZAN GÜNDOĞDU'ya (ortada) teşekkür etti ve dönem arkadaşlarının selamlarıını iletti. 

alt

6. TKG programı katılımcısı ve TKG ailesi sözcüsü RAMAZAN  GÜNDOĞDU (soldan  2.),  6 Mart 2014 Perşembe günü 17. TKG grubunu Ankara'da ziyaret etmiş ve  grubun günlük programına katılarak, Ekonomi Bakanlığı ve YTB  ziyaretlerine eşlik etmişti.

alt

Yapı Dekor Fuarı ziyaretinden sonra 17. TKG Grubuna  veda eden RAMAZAN GÜNDOĞDU, Türkçe Konuşan Girişimciler Programının önemi ve yararları konusundaki görüşlerini konuklarla paylaşmıştı.

KKTC'de bir araya gelen TKG üyeleri Türkçe Konuşa Girişimciler Programı izlenimlerini ve dönem anılarını  paylaştılar.  KKTC'li  katılımcılar TKG Programını değerlendirerek, daha somut işbirlikleri yapılabilmesinin koşullarını görüştüler.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara ve İstanbul illerinde düzenlenen 6. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına KKTC'den katılan RAMAZAN  GÜNDOĞDUGazimağusa'da bulunan Shipyard Famagusta Tersanesinin sahibi ve direktörüdür. Ayrıca  Girne'deki yat limanı,  Delta Marina'nın sahibidir. Kuzey Kıbrıs Sanayi Odası yönetim kurulunda görev yapmıştır.