Ege Bölgesi ve İran İşbirliği Derrneği İzmir Ticaret Odasını Ziyaret Etti

10. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına İran'dan katılan Hossein ARIAN, kurucusu olduğu Ege Bölgesi ve İran İşbirliği Derneği  Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte    18 Mart 2014 Salı günü İzmir Ticaret Odası’nı ve İZTO Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ekrem DEMİRTAŞ’ı ziyaret etti.

alt

 

Bu ziyarette  taraflar arasında yararlı görüşmeler yapılmış ve işbirliği fırsatları değerlendirilmiştir.

Dernek Başkanı Hossein ARİAN, Ege Bölgesi işadamları ile İran'a gerçekleştirilen iki iş gezisi hakkında İzmir Ticaret Odası Başkanına ayrıntılı bilgi sunmuştur.  Hoseein arian ayrıca, son zamanlarda İran iş çevrelerinin İzmir  ve Ege Bölgesine ilginin çok yükseldiğine değinerek,  gelişen ticaret ve yatırımlar hakkında çeşitli sektörlerden örnekler vermiştir. 

İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem DEMİRTAŞ,  Nisan ayında, İZTO olarak, ticari bir heyet ile İran ziyareti gerçekleştirileceğini belirterek,   Ege Bölgesi ve  İran İşbirliği Derneği yöneticilerinin ve üyelerinin de oluşturulacak heyette yer almalarını istemiştir. Bu davet Dernek yönerimi tarafından memnuniyetle karşılanmıştır.

alt

İzmir TO Başkanı  Ekrem DEMİRTAŞ'a  (solda)  ve 10. TKG üyesi Hossein ARİAN (sağdan 2.) tarafından bir tablo  takdim edildi. 

Ege Bölgesi ve İran İşbirliği Derneği web sayfasında yayınlanmakta olan İzmir Ticaret Odası ziyareti haberinin detaylarına  bu linkten ulaşmak mümkündür.

10. TKG katılımcısı, değerli arkadaşımız Hossein ARİAN'ı  başarılı çalışmaları ve sosyal ilişkilerdeki çabaları nedeniyle kutlarız.  Türkiye ve İran iş çevreleri arasında kurduğu iletişim kanallarının  çok yararlı sonuçları olacağına inanıyoruz.