alt

Adana Ticaret Borsası yöneticileri konuk girişimcilerle yakından ilgilendi. 

17. Türkçe Konuşan Girişimciler programı kapsamında 10 Mart 2014 Pazartesi günü akşam saatlerinde Adana Ticvaret Borsası'nı ziyaret eden heyet üyeleri Adana TB Yönetim Kurulu Başkanı Muammer ÇALIŞKAN ve Adana TB Meclis Başkanı Şahin BİLGİÇ  karşıladı.

alt

Afganistan temsilcileri  MOHD MUSTAFA ELMİ  (soldan 3.)  ve   SAYED MASUD  SAYED AZİZULLAH  (sağdan 2.)   Adana Ticaret Borsası Meclis Başkanı  Şahin BİLGİÇ''e (sağdan 3.)  ve  Kazakistan temsilcileri  Muammer ÇALIŞKAN'a (soldan 2.)  kaftan ve kalpak giydirdiler. 17. TKG heyet başkanı  RECEP YILDIZ (sol başta) hediye tadim törenine eşlik etti.

Konuk heyet üyelerine  ‘sizleri kendi ailemin birer ferdi olarak görüyorum’ diyerek diye söze başlayan Adana Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Muammer ÇALIŞKAN, “Yeni tanışıyoruz ama içimden öyle geldi. Sizleri kendime çok yakın buldum. Türkiye sevdalısı olmak için Türkiye vatandaşı olmak şart değil. Sizlerle birlikte ben kendimi bir dünya vatandaşı olarak daha güçlü hissediyorum." diyerek, konuk girşimcilirn ziyretinden duyduğu memnuniyeti ifade etti.

alt

17. TKG programına Karadağ'dan katılan MİRELA PALAMAR  (soldan 3.)  Adana Ticaret Borsası'na  heyet üyelerine  gösterilen ilgi nedeniyle teşekkür ederek, bir anı tabağı sundu.

Günümüz dünyasında özel sektör ve girişimciliğin büyük önem kazandığını belirten TOBB Yönetim Kurulu Üyesi, Adana Ticaret Borsası  Meclis Başkanı Şahin BİLGİÇ, “Türkçe Konuşan Girişimcilere aynı zamanda Türkiye sevdalıları da diyebiliriz. Öncelikle hepinize hoş geldiniz diyorum. Adana’nın tarihi, turistik imkanları, gelişmiş sanayi bölgeleri ve yetişmiş insan kaynağı ile yatırım için en uygun kentlerden biridir. Aynı dili konuşan iş dünyası ile ticari ve ekonomik ilişkiler kendiliğinden gelişerek büyürler” dedi.

alt

16. TKG programında heyet başkanlığı görevini üstlenen EŞREF CAN TENLİK (soldan 3.)  17. Türkçe Konuşan Girişimciler programı katılımcılarının Adana ziyaretine eşlik etti ve Adana TB yetkiilerine Frankfurt tabağı armağan etti.

Dünyanın farklı coğrafyalarından gelen girişimciler, Adana Ticaret Borsasını ziyaret ederek Adana Ticaret Borsası'nın yöneticilerini ve Adana Kebabını tanıma şansı yakaladılar.

alt

Kazakistan temsilcisi YERMEK ABDİMANAPOV (sağdan 2.)  Adana Ticaret Borsası Genel Sekreteri MUSTAFA HIZLI'ya  (soldan) 3. heyetin teşekkürlerinin bir ifadesi olarak Kazakistan bayraklı bir kupayo hatıra olarak  takdim etti. 

alt

Ordu Yorum Haber Sitesinde yayınlanmakta olan konuk girişimcilerin Adana Ticaret Borsasını ziyareti haberindeki farklı fotoğrafı görmek için bu linki ziyaret etmeniz önerilmektedir. 

17. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına katılan konukların Adana Ticaret Borsasını ziyareti HABERLER COM Sitesinde haber  olarak yayınlamaktadır. Haberler Com sitesine ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi önerilmektedir.

alt

Adana Ticaret Borsasının konuğu olan konuk girşimcilerle ilgili bir başka haber de KENT YAŞAM Gazetsinde yayınlanmaktadır. Kent Yaşam Gazetesinin haberine bu linkten erişmek mümkündür.

alt

Konuşmaların ardından karşılıklı tanışmalar ile pekişen dostluklar, Park Zirve Onbaşılar Kebap'ta yenilen akşam yemeği ile doruğa ulaştı. Irak, Kazakitan, KKTC ve Roos'tan gelen konuklar,  heyet üyelerine gösterilen yakın ilgi, üst düzey karşılaa ve ağırlama nedeniyle  Adana Ticaret Borsası yöneticilerine  teşekkürlerini  seslendirdikleri  şarkı ve türküler ile ifade etiler.

TOBB Türkçe Konuşan Girişimciler Programına katılan girişimciler gösterilen yakın ilgi, bilgilendirme ve dostluktan çok memnun olduklarını belirterek Bilgiç ve Çalışkan’a içtenlikle teşekkür ettiler.

alt

TOBB tarafından düzenlenen 17. TKG programına Sırbistan'ın Sancak Bölgesinden katılan  SAFET ALOMEROVIC  (sol başta)  ve Rodos Adası temsilcisi MOUSTAFA SIECH (soldan 2.) Adana Ticaret Borsası tarafından  Onbaşılar Kebap'ta  verilen akşam yemeğinde ikram edilen Adana Kebabın çok lezzetli olduğu hususnda KKTC'den İLKE ÖZERLAT  ile aynı görüşü paylaştı.

17. Türkçe Konuşan Girşimciler heyetinin Adana Ticaret Borsasına misaifr olması Adana Ticaret Borsası web sayfasında da haber olarak yayınlanmakatdır. Adana TB web sayfasına  bu linkten ulaşmak mümkündür.