17. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMI  İHRACAT BİLGİ  PLATFORMUNDA YAYINLANDI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarfından 1-13 Mart  2014 tarihleri arasında Ankara, Bursa, Mersin, Adana ve İstanbul illerinde düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girimciler Programına yirmiüç ülke ve iki özerk bölgeden katıla kırkdört girişimci için 5 ilde ikili iş görüşmeleri düzenlendi.

Ankara, Bursa, Mersin, Adana ve İstanbul illerinde gerçekleşen ikili iş görüşmelerine çok sayıda firma yetkilisi katıldı ve konuk girişimcilerle yeni iş bağlantıları ve işbirliği konularında görüşme fırsatı buldu.

İkili iş görüşmelerinin duyurusu  Ekonomi Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanmakta olan İhracat Bilgi Platformu/ İhracat Günlüğü sayfasında yayınlanmıştır.

Duyuru metnine ulaşmak için İhracat Bilgi Platformu'nun  linkini tıklamanız önerilmektedir.

17. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMI İKİLİ İŞ GÖRÜŞMELERİ KOSGEB TARAFINDAN DUYURULDU

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarfından 1-13 Mart  2014 tarihleri arasında Ankara, Bursa, Mersin, Adana ve İstanbul illerinde düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girimciler Programına yirmiüç ülke ve iki özerk bölgeden katıla kırkdört girişimci için 5 ilde ikili iş görüşmeleri düzenlendi.

Ankara, Bursa, Mersin, Adana ve İstanbul illerinde gerçekleşen ikili iş görüşmelerine çok sayıda firma yetkilisi katıldı ve konuk girişimcilerle yeni iş bağlantıları ve işbirliği konularında görüşme fırsatı buldu.

İkili iş görüşmelerinin duyurusu  KOSGEB Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı'nın web sayfasında   da yayınlanmıştır.

Duyuru metnine ulaşmak için KOSGEB'in  web sayfasının  linkini tıklamanız önerilmektedir.

ANKARA SANAYİ ODASI  ÜYELERİNİ 17. TKG HEYETİ İLE GÖRÜŞMEYE DAVET ETTİ

Ankara Sanayi Odası, 5 Mart 2014 Çarşamba günü Ankara Ticaet Odasının ev sahipliğinde düzenlenen İkili iş görüşmelerine üyelerini davet etmiş ve ikili iş görüşmelerinin duyurusu Ankara Sanayi Odası'nın web sayfasında da yayınlanmıştır.

KEŞAN TİCARET  VE SANAYİ ODASI  17. TKG GRUBUNUN  İSTANBUL'A YAPILACAK İKİLİ İŞ GÖRÜŞMELERİNİN  DUYURUSUNU YAYINLANDI

17. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı kapsamında 12 Mart 2014 Çarşamba günü istanbul Ticaret Odasında yapılacak  ikili iş görüşmelerinin ve aynı gü akşam saatlerinde ev sahipliğinde gerçekleşecek toplantının  duyurusu Keşan Ticaret ve Sanayi Odası'nın web sayfasında da yayınlanmıştır.

Duyuruyu görmek için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

17. TKG Programı ile ilgii duyurular Güncel Hukuk Haberleri sitesinde de yayınlanmıştır. Duyuruya ulaşmak için lütfen  Güncel Hukuk Haberleri web sayfasının linkini ziyaret ediniz..