Türkçe Konuşan Girişimciler Adana İş Dünyası ile Biraraya Geldi

alt

Dünyanın farklı bölgelerinden gelen Türkçe konuşan girişimciler ile Adana iş dünyası temsilcilerinin ticari işbirlikleri ve ortak yatırımlar için buluşması, Adana Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde gerçekleşti.

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarfından düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı kapsamında Balkanlar, Kafkasya, Ortadoğu, Rusya, Almanya, Kuzey Kıbrıs, İran ve Orta Asya olmak üzere toplam 23 ülke ve 2 özerk bölgeden gelen 44 girişimci Adana Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Sabah Gazetesi'nde yayınlanmakta olan 17. TKG heyetinin Adana Sanayi Odası ziyareti  haberine ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi önerilmektedir. 

Adana'nın Sesi Gazetesinfd yayınlanan fotoğraflı ziyaret haberine bu linkten ulaşılmaktadır. 

Adana Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ZEKİ KIVANÇ ve Oda yöneticileri tarafından karşılanan heyet üyelerine Adana ve sanayisi ile ilgili bilgiler verildi, ticari işbirlikleri ve ortak yatırımlar için kentin potansiyeli ve önemi vurgulandı.

alt

Azerbaycan temsilcileri JAHANGIR SHAFIZADA  (sağ başta) ve RAMIL ALIYEV (soldan 2.),  Adana Sanayi Odası Başkanı ZEKİ KIVANÇ'a Bakü görüntükeri işlenmiş  bir tabak sundu. 17. dönem heyet başkanı Almanya'dan RECEP YILDIZ (sol başta) hediye takdim törenine eşlik etti.

alt

17. TKG programına Kosova temsilcisi olarak katılan MUHEDIN METEHIU (sağda)   Adana Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ZEKİ KIVANÇ'a heyet üyeleri adına hatıra armağanı sundu.

17. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı kapsamında Adana'da buluan konuk heyeti Adana Sanayi Odası'nı ziyaret haberi HABERLER COM sitesinde yayınlanmaktadır. Haberler Com sayfasındaki fotoğraflı habere ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

17.TKG heyetinin Adana Sanayi Odasını ziyareti BUGÜN Gazetesi'nde de haber olarak yayınlanmaktadır. Bugün Gazetesindeki habere ulaşmak için lütfen bu linki ziyaret ediniz.

Adana Sanayi Odası Başkanı ZEKİ KIVANÇ konuşmasında; diğer ülkelere ürün satabilmenin formülünün birlikte hareket edebilmek ve işbirliği yapabilmek olduğunu, aynı dili konuşmanın işbirliğinin kurulması noktasında büyük avantaj sağladığını söyledi.

Kıvanç, “Aynı dili konuşan, aynı heyecanı paylaşan bizler bu platformu iyi değerlendirmeli, birlikte işlerimizi büyütmeyi, işbirlikleri geliştirmeyi düşünüp ölçeği büyütmeliyiz. Birlikte iş yapmayı ve ortaklıklar kurmayı öğrenmeliyiz” dedi.

Adana Sanayi Odasının web sayfasında yayınlanmakta olan 17. TKG heyetinin Sanayi Odası ziyaret haberinin detaylarına ve farklı fotoğraflara ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

Kazakistan'dan gelen konuklar Adana Sanayi Odası Başkanına yeşil renkli işlemeli kaftan ve kalpak takdim ettiler. Diğer konuklar da yerel özellikler taşıyan çeşitli armağanlar sundular. 

alt

Tacikistan'da gelen konuklar ABDUSAMAD KHAMIDOV (sol başta),  FIRDAVS HOJIMURODOV (sağdan 2.) ve HOKIMDJON JABOROV  (sağ başta)   Adana Sanayi Odası Yönetim kurulu Başkanı ZEKİ KIVANÇ'a Tacikistan'ın yeraltı kaynaklarında değerli taş örnekleri ile işemeli bir tabak sundular.       

Adana Sanayi Odası tarafından düzenlenen ikili iş görüşmelerine Adana Ticaret Odası ve Adana Ticaret Borsası üyeleri de katıldı. Konuk heyet üyelri Adanalı iş çevreleri ile tanışmaktan ve yeni bağlantılar kurmaktan duydukları memnuniyeti ve teşekkürlerini ifade ettiler. 

Konuk girişimciler Adana Sanayi Odası tarafından öğle yemeğinde ağırlandı. Konuklara Oda yayınlarından Adana Sanayi Tarihi katalog kitap hediye edildi. 

alt

Adana Sanayi Odası Başkanı ZEKİ KIVANÇ (sağda)   tarafından 17. TKG  heyeti başkanı Almanya  temsilcisi  RECEP YILDIZ'a  (solda) işlemeli bir tabak hediye edildi. 

17. TKG heyetinin Adana Sanayi Odasını ziyareti Refleks Gazetesinde de haber oldu. Refleks Gazetsindeki   fotoğraflı habere ulaşmak için bu linkin ziyaret  edilmesi önerilmektedir.

Adana SO tarafından 17. TKG üyeleri için Adana Organize Sanayi Bölgesinde fabrika ziyaretleri düzenlendi.  PVC fabrikası, güneş panelleri üretim tesisi ziyareteden konuklar bayilik anlaşmaları için ilk görüşmeleri yaptı. 

17. Türkçe Konuşan  Girişimciler Programı katılımcılarını Adana Sanayi Odası ziyareti 19.3.2014 tarihli Oda Gazetesinde de yayınlanmıştır. Anılan Gazetenin 1. ve 3. sayfalarındaki fotoğraflı habere ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi önerilmektedir. 

alt

Heyet Başkanı, Almanya temsilcisi RECEP YILDIZ ikili iş görüşmelerinde Adanalaı sanayicilere işbiriği imkanları hakkında bilgi verdi.

alt

17. TKG programına Rodos Adası'ndan katılan MOUSTAFA SIECH (solda ve Yunanistan'ın Batı Trakya Bölgesinden  gelen MEMET MOLLA ALI MEMET (sağda)  Adana Sanayi Odası ev sahiplğinde düzenlenen ikili iş görüşmelerinde  yeni iş  bağlantıları kurdu.          

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafındna düzenlenen 17. Türkçe konuşan Girişimciler programına Gürcistan'dan katılan ZURAP PUHUTKARADZE ikili iş görüşmelerinde bayilik ağını güçlendirme fırsatlarını değerlendirdi.

alt

Konuklar Adana Sanayi Odası Başkanı ZEKİ KIVANÇ (sağdan 2.) ile öğle yemeğinde görüşmeye devam etti.

alt

17. TKG programına katılan konuk girişimciler Adana  Sanayi Odası ev sahipliğinde düzenlenen öğle yemeğinde  Adana mutfağının özgün kebabapları ve mezeleri ikram edildi.

alt

Tataristan'dan JULIA STRUNENKOVA (sol başta) ve Batı Tarkya'dan MEMET MOLLA ALI MEMET  (sağda) ülkelerindeki yemek kültürü ile Adana mutfağını karşılaştırarak, beğenileriniifade etti.  

alt

17. TKG programına Azerbaycan'dan katılan  JAHANGIR SHAFIZADA (soldan 2.) ile Kosova temsilcisi MUHEDIN METEHIU (sağdan 3.) Adana SO tarafından ikram edilen yemekleri çok lezzetli buldu.