alt

Bursa Ticaret Borsası Türkçe Konuşan Girişimciler Heyetini Ağırladı.

Bursa Ticaret Borsası (BTB), 22 ülkeden, 42 temsilcinin oluşturduğu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Heyetini ağırladı. BTB hizmet binasında gerçekleştirilen ziyarette konuşan BTB Yönetim Kurulu Başkanı Özer MATLI, “Bursa, otomotiv ve tekstilin yanı sıra, gıda sektöründe de lokomotif bir şehirdir” dedi.

alt

Türkçe Konuşa Girişimciler grubunun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Bursa TB Yönetim Kurulu Başkanı Özer MATLIı, Bursa Ticaret Borsası’nın yedi tane iştigal grubu, olduğunu ifade ederken, “Bursa Ticaret Borsası`nın bu grupların, altı tanesini gıda sektörü, bir tanesini de tekstil sektörü oluşturmaktadır. Borsamız, günlük 200 adet küçükbaş ve 500 adet büyükbaş hayvan kesim kapasitesine sahip olan bir yapıyı da bünyesinde barındırmaktadır” şeklinde konuştu.

alt

KKTC temsilcileri  İLKE ÖZERLAT (sol başta) ve MUSLU AKGÜNEY (soldan 2.) , Bursa Ticaret Borsası Başkanı ÖZER MATLI'ya ipek kozası işlemeli bir tabak sundu. Almanya temsilcisi dönem başkanı RECEP YIDIZ (sağ başta) hediye takdim törenine eşlik etti.

Bursa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı, Borsa yöneticilerinin katılımıyla konuk girişimcilere   tarihi Koza Han'da öğle yemeği ikram etti. 17. TKG grubu Bursa'nın meşhur İskender Kebabını tatma fırsatı bulmaktan duydukları memnuniyeti ve teşekkürlerini ifade etiler. 

17. Türkçe Konuşan Girişimciler  Programına katılan konuk girişimcilerin Bursa Ticaret Borsası ziyareti   web sayfasında  haber olarak yayınlanmaktadır. Bu linki ziyaret ederek haberin detaylarına ulaşmak mümkündür.

17. TKG heyetinin Bursa Ticaret Borsası ziyareti yerel basında da haber olarak yayınlandı.  Bursa Kent Gazetesinde yayınlanan habere ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir:

Bursa Ticaret Borsası Başkanı ÖZER MATLI 17. TKG heyeti başkanı Almaya temsilcisi RECEP YILDIZ'a ipek üzerine işlenmiş Hacivat ve Karagöz tablosu hediye etti.

alt

17. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan konuk girişimciler Bursa Ticaret Borsası Başkanı ve yöneticileri tarafından gösterilen yakın ilgiden çok memenun kaldılar ve teşekkürlerini ifade ettiler.